momsss_s Ninnilerle uyutulması gereken bebeklerin, silahlarla austurulduğu bir dünyada susmak ALÇAKLIKTIR!!!
Balarisiii momsss_s ay ben dayanamıyorum yaa hiçkimsenin paylaşımlarına bakamıyorum çok fena oluyorum üzüntüden midem ağrıyor sancılarım başladı resmen yaa
Ervaa35 momsss_s bebekleri çocukları insanları düşündükçe gördükçe içim kan ağlıyo Rabbim sen müslüman kardeşlerimizi feraha çıkar yardım et. İsraili de kahır isminle kahreyle kökten yok eyle 😪🤲🏻
Mutlulukkk momsss_s bebegim yanmda yatiyor ve inanin bakamiyorum yuzune.. kendimi cok kotu hssediyorum vicdanim sizliyor. Uyumam gerekiyordu coktan ama gram uykum yook.. allah bin turlu belalarini versin o kopeklerin
Nurr_22_22 momsss_s Allah o İsrail’i bin beter etsin yaktılar yıktılar insanları cocuklari güçleri savunmasızlara yetti 😔
Z-M-a1998 İçimiz yanıyor ama birşey gelmiyor elimizden. Kahrolsun İsrail. Şu küçücük minicik masum çocukların ahiyla bogulsunlar inşallah 😔
Melekecre O yavruların göz yaşlarında boğulsunlar, Allah belalarini versede hepmiz duny gözü ile görsek katil İsrail…!
momsss_s Balarisiii al benden de aynı ama dua etmemiz lazım kardeşlermize. Onları kaderleriyle baş başa bıraktık😭
Ferhanferiatmaca momsss_s malesef dua etmekten baska bısey gelmıyo dualarımız gazzedekı kardeslerımıze
MehtapGkmn Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşAllah izleyemiyoruz biz onlar yaşıyo elimizden birşeyde gelmiyo çok zor çok🥺
__mom1 Doğurdum doğurcam valla evde kocam son ses açıyor psikolojimi bozuyor 🙄😵💫😵💫😵💫 zaten hormonların etkisindeyim açıp bakmak istemiyorum 🙄🙄
TgbHmz Ah ah çocuklar kadınlar masum insanlar hele o bebekler cocuklar dayanamıyorum artık izlemeyi bıraktım Allahım yardım etsin inşallah