Demmmmm cam sakuraya nasıl randevu aldınız normal kadın doğum poliklinik muayenesimi.aldiniz

Semolinko
    Kocaeli sehir hastanesinde yaptırdık ama bana doktor bir böbregi daha geniş/kalın demişti pazartesi günü 33 haftalık olucaz randevu vermişti o güne gidicez bakalım sonradan düzeliyor dedi son aylara dogru cünkü . Umarım sıkıntılı bişi yoktur ☹️

AysegulAksu 182 den zor oluyor e nabızdan takip et randevu al randevusunu iptal edenler oluyor sürekli olarak takip et

Bugün devlette yaptırdım 21. haftadayım sağlıklı çok şükür 10 dk incelediler siyah beyaz resim verdi

Semolinko ben daha yaptırmadım ama 23.hafta için gün verdiler Kayseri şehir hastanesinde yaptıracağım nasip olursa

Semolinko ben 21. Haftamda yaptırdım özelde ikiz gebelik 1100 tl

Dnss0050 giderken perinatolojiye mi randevu alıp gittiniz yoksa notmal doktora mi bı de doktor ismi neydi memnun kaldınız mi

Anursnmz üzüldüm adınıza insanın heyecanına bile müsade etmiyo maalesef bazı doktorlar sıkmayın canınızı inşallah bidaha gittiğinizde güzel geçer 🌸

Semolinko ben tam 3 defa yaptırdım
        1.si Çakmak Erdemde 2000₺
        2.si Göztepe Medicalparkta 3000₺
        3.sü Prf Recep Has’ın muayenehanesinde 3000₺

Semolinko 20.haftamda Ankara’da özel Ortadoğu hastanesinde 2000 tlye yaptırdım gayet memnundum ama yüz hatlarının tam çıkması için 21. Haftanın sonunda gitmek daha iyiymiş

Semolinko pazartesi yapıldı 900 tl muayene ücreti ödedim farklı bi tutar istemedi normal kontrllerdede ztn ellerini ayaklarını parmaklarını gösteriyodu