Birinci Evet hamişler çatlaklarınız oluştumu neler kullanıyorsunuz krem vs benim 31 haftam daha oluşmadı ama karnımda aşırı kaşıntı olmaya başladı ben mustella ve bioil kullanıyorum tavsiyeleriniz ✋
Bhr075 Birinci Merhaba ben su son 3 gündür kasıntıdan oluyorum catliyorum diyebilirim krem sürüyorum sebamedin ama çatlağa karşı bu krem maalesef kasıntıyı engelliycek birsey yok. Gece uykumdan uyanıp kasıyorum resmen çok kötü birsey ya😤😔
GamzeTopluKk Birinci sinoz kozmetik ten çatlak önleyici krem aldım onu kullanıyorum 30+5 oldum çatlak yok henüz gobekten ama göğüslerde olmuş alttan geç farkettim
Bhr075 Birinci Karnımı görsen su an kıpkırmızı oldu ve küçük küçük kan pirticiklaari çıktı yara gibi😤
ayseerkan 34 haftaya kadar lierac ve badem yağı kullandım sıkıntı yoktu 34 te göbeğimde çatlak oluştuğunu fark ettim ve anladım ki ne yaparsanız yapın çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz😊
Bilgenizamo Kaşıntıyı en güzel zeytinyağı alıyor kızlar, hem doğal hem de ucuz, tavsiye ederim. Ben ayrıca aktardan aldığım çatlak önleyici yağ kullandım, arkadaşlarıma göre daha az çatladım diyebilirim en azından çatlaklar kırmızı değil ve hala göbek deliğimin altında.
DestinyTutarAkyol Bende 35+5 oldum ama hala catlamdi çok şükür her sabah ve akşam vazelin kullanıyorum duştan çıkınca da ıslak vücuduma sürüyorum. Doktoruma çatlama olmadığını söylediğimde su an yok ama olmayacağı anlamına gelmez dedi ciltten cilde fark ettiği icin dr da bi garanti vermiyor.