Son adet tarihim 6eylül günüm geçdi test yaptım hamile cıkdım 4gebelik bu Arada hersey gayet güzel yolundaydı hiç dr gitmedim biraz beklemek istedim kese gözüksün diye arkadaşımla Birgün kahve içerken bıçak saplanması gibi bir agrı girdi hersey orda başladı ben dedim düşük yapıyorum öyle sandım uzandığım yerden kalkamadım o gün öyle geçirdim dr gitmedim ayağa kalkmak bile istemiyordum o acının tarifi yok ertesi günü agrım devam ediyor dr gittim devlet hastanesi ne 3saat bekledim sıra gelmedi pes ettim eve geldim bir sonda ki gün iç çamaşırımda kan gördüm leke hemen hastane ye gittim bana orda testler yapıldı hamile olduğuma dair hersey yolunda ama kanama var dr yerleşme kanamasıdır dedi gönder di birde fitil verdi progsan onu 1gğn kullandım vajinaaldan ertesi günü agrım git gide çoğaldı kanamada çoğaldı özele gittik ahlıyorum ama nasıl kötüyüm ebe bakdı düşük riski dedi hastane de yattım kadın doğumu bekledim bana tetikler yapıldı düşmesin diye serumlar iğneler fitiller kadın doğum dr Hatice hanım bakdı karnımdan bişeler yolunda gitmiyor dedi alttan bakmam lazım dedi bakdı kis var o kanama yapıyormuş kese içinde keseniz kaymış dedi hüngür hüngür ahladım bu bebek düşer dedi neyse hastanede yatmam gerektiğini söyledi yattım bugünde bakdı gebelik kesemin kaymış durumda oldunu kendilinden düşer dedi ilaç verdi tutunması icin düşük önleyici hap verdi
Birde kanama durdurucu prostan fitil defalar Ca sordum düşermi düzelirmi kese diye hiç umutlu konuşmadı evde düşer dedi Hastaneye gelirsin kist ameliyatı yaparız dedi kürtaj yapalım diyen bir dr değil bu ara da basına böyle bişegelen varmı sizce düzelir miyim🙏Dualarınızı istiyorum sevgili annelerim