Papatyam27 Omurilikte fıtığı olan var mı ve doğumu nasıl yaptınız normal mi sezaryenle belden uyuşturmalı mı 16 haftalık hamileyim ve fıtık olanların belden uyuşturmalı yapınca bi hastalık kaldığını duydum doğru mu bu yüzden korkuyorum doğumdan 🥺
minigiminannesi03 Papatyam27 kuzenimden bel fıtığı ve omuz fıtığı var normal doğum yaptı 2 tane bendede fıtık var sorun olmuyor pek ya
Eliztovefasulye Papatyam27 2 fıtık var bende ve kilolu biriyim belden spinal oldum ağrı kalmadı bende arkadaşım da bel ağrısı kaldı ama o baya çekti kişiden kişiye değişiyor
Meralll002 Papatyam27 bnm abimin eşinde fıtık var. Bir yıl önce sezeryan doğum yaptı. Şu an iyi çok şükür. Fıtık önceden vardı kendisinde yani ağrıları zaten oluyodu.suan yine aynı şekil ağrıları oluyor bı artış yokmuş ağrısında.
Papatyam27 minigiminannesi03 ya bendede var 6 tane fıtık şuan sol bacağımda çok ağrı var mesala bu ilerleyen zaman daha çok olucak bi şey diye düşünüyorum ama doğumda da belden uyuşturmalı yapma falan dedi bi kaç kişi kafaya taktım
Papatyam27 Eliztovefasulye işte sanırım kişiden kişiye değişiyor bi tanıdığımın fıtığı varmış ve fark etmiyor belden uyuşturmalı oldu sol kolunda bi hasar kaldı normalde böyle bi ameliyat olmaması gerekiyormuş
Papatyam27 Meralll002 çok teşekkür ederim benimde var 6 tane o yüzden belden uyuşturmalı dan korkuyorum bi sıkıntı kalırsa diye şuan bile sol bacağımda ağrılar var belimden vuruyor resmen
Eliztovefasulye Papatyam27 bu süreci doktorunuz yönetmeli benim anestezi doktorum fıtık konusunda problem görmedi genel anesteziye karşıydı güvendim oldum kilolu olunca korktum ama şükür kalmadı umarım sağlıcakla tamamlarsınız sürecinizi
Papatyam27 Eliztovefasulye aynen öyle doğru diyorsunuz aslında bi doktorumla konuşup karar vermemiz lazım zamanımız var daha 🥲
sedanur4004 Papatyam27 canım benim de fıtığım var ve baya ilerlemişti 2 yıl önce doğum yaptım spinal hiçbir sorun yaşamadım hamileyken kilodan dolayı belim bacağım çok ağrımıştı oda kilodan dolayı sonra zayıfladm hiç bişe kalmadı şimdi ikinciye hamileyim buda spinal olacak inş
Papatyam27 sedanur4004 işte benimde korkum yoktu ama o olay biraz beni korkuttu fıtığı olduğunu bilmediği için o ilaç etki yapmış kolunu 1 sene boyunca kullanamadı falan sonra öğrendiler böyle bi sıkıntı olduğunu ama doktorumla görüşüp konuşucam bende biraz kiloluyum belkide ağrılar o yüzden 🙄
Papatyam27 Handekolak işte bende öyle düşünüyorum bazılarında hiç bi sıkıntı olmamış en son 2020 de kontrol ettirmiştim sırt ağrılarımı şuan belkide daha çok ilerledi mr çektiremediğim için gidemiyorum doktora