mylifeAslan göğüs ucu nasıl çıkar pompa ile bir türlü çıkmıyor çocuğum krizlere giriyo artıkkk biberonla mama takviyesi yapıyorum yardım ve öneri lütfen
havakervan mylifeAslan Kuzenimin hiç göğüs ucu yok silikon göğüs ucu koruyucu kullanıyor 7 aydır bu şekilde emziriyor bir internetten bak istersen canım
Flyderndkk mylifeAslan silikon deneyebilirsin. Meme başım olmasına rağmen bebek tutmakta zorlanıyordu. 1 ay silikonla emzirdim
Zumzugukodummuzzingillatirim mylifeAslan hiç zorlama silikon göğüs ucu al. Emdikçe zaten çıkıyor göğüs ucu. Bir süre onunla emzir. Sonra iyice çıkmaya başladığı zaman silikonlu çıkarıp göğsünü ver. Silikon da direk memeyi emmesi gibi olmuyor vakum konusunda. Zaten bırakıyorsun zamanla ucu.
inci_tanesi mylifeAslan Benimde öyleydi tutmak istiyor tutamayinca çok ağlıyordu 4 ay silikon göğüs ucu kullandım sonra bıraktık şimdi 9 aylık öyle emiyor
anayimbenanaaa Enjektör ile meme ucu çıkarma yaz internete gayet etkili bir yöntem deneyebilirsin ya silikon göğüs ucu al alışana kadar kullan
Birannis Silikon göğüs ucu alin eczaneden çok büyük kolaylık benimde ilk dogumumda 1 göğsümün ucu çıkmıyordu şırınganin ucunu kesip onunla çıkarmaya falan çalışıyorduk hastanede hemşire söyledi eşim aldı geldi hemen emmeye başlamıştı kızım
ozturkaeb Benimde yoktu hiç hastanede silikon göğüs ucu almamı söylediler o şekilde emzirmeye başladım. Bı hafta sonra da bıraktırdım ilk başta almakta zorlanıyor ama sonra tutuyor. Bu sürede de elektrikli pompayla da sağım yapiyordum
Sehseh Bende öğreneyim şimdiden ilerde sıkıntı çekmem hiç yok göğüs ucum insallah emer bebeginiz bebişler doğsun her bebek mutlu olsun 🥰🥰
mylifeAslan Zumzugukodummuzzingillatirim Allah razı olsun inşallah silikonu tutar nasıl bişey bilmiyorum Çünkü
Zumzugukodummuzzingillatirim mylifeAslan meme ucuna şlaaakksss diye yapıştırıyorsun meme üçün parmak kadar oluyor emiyor bebek. Süt oturduysa aniden içeri kaçmıştır memen olur öyle
Cerkes Silikon göğüs ucundan önce gögüs ucu çıkarıcı aparattan var vakum şeklinde onu al bir kaç dakika tutunca çıkıyor hemen