Betbet3434 acarsmom hayır değil ama acıbadem hastanelerinde otelcilik hizmeti için 15-20 bin isteniyor Yaklaşık; doktor ücreti+15bin normal doğum Doktor ücreti+20 bin sezaryen doğum Bu durumda sizin doktor ücreti 5-10 bin çok düşük geldi bana
Redpanda gokceekus17 yakın zamanda iki arkadaşım orada doğum yaptılar. İkisi de memnun kaldı. Ben de inşallah 20 gün sonra orada doğum yapacağım. Herkesin tecrübesi kendisine 🌸 maalesef doğum paketi yok ama
gokceekus17 Redpanda sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🌸 haklısınız. kararsız kaldım açıkçası. Doğum fiyatları iyi ama benim gitmek istediğim doktorun fiyatı çok yüksek.
Sumeyyeyldz Redpanda bende oraya gidicem sümeyye hanıma 23 haftalığım şuan doktorum farklı bi hastaneye gitti ve bana uzak bende araştırdım çoğunluk cok memnundu inşallah sizide doğumunuz kolaylıkla geçer sag salim kavuşun inşallah 🫶❤️🥹
Rabiaaskrr Tamamlayıcı saglık sigortası yaptırdık 6.800 yaklasık 7bn liraydı paketim paketin içinde dogum da vardı
Su94 HnfeShn ben çok memnunum kizimi onda doğurdum doğum esnasında miyonuumu gördü ve direk amilatta aldı normalde özeller ayrı bir ücret çıkartırken benim doğum param hariç para istemedi
acarsmom Betbet3434 ahah cok tatlısınız ya hesaplama uzmanı olmuşsunuz resmen bu hastane doktor araştırma konusunda🤣🌺
hulyaca Zeynepli12345 Isparta Meddem Hastanesi 12.500 TL 🌺 Nasipse 17 Kasım’da doğum var değişmez inşallah 🙏🏻
Betbet3434 acarsmom yok estagfirullah benim doktorum ve arkadaşımun doktoru acıbademde ortalama bu fiyatlara doğum yaptırıyor oradan biliyorum ki acıbadem ataşehir olursa fiyatlara 5-10 bin daha eklemek lazım, acıbadem maslak için 10-20 daha eklemek gerekiyor. Gerisini ben de bilmiyorum 🧸👼🏻
07htc29gmhn aslanprenses_ Keremmutlu06 canım bende antalyadayım SGK yoktu bende doğumdan bir hafta öncesinde yeşil kartlı olduk ve Akdeniz tıp Fakültesi’nde 16 ağustos ta normal doğum yaptım ve cebimizden beş kuruş para ödemedik ve çok memnun kaldım inan özel gibi ilgilendiler sanada tavsiyem yeşil kart çıkarıp Akdeniz tıp Fakültesi’nde doğum yapman ve benim ilk doğumdu
gulsahgursoy 07htc29gmhn Merhaba, bende Eğitim Araştırma Hastanesine gidiyorum. Ağrılarımdan dolayı birkaç kere akşam acile gittim. Benimki çok önemli bir şey değildi ama ama kanaması olan veya suyu gelen hastaların bile saatlerce beklediğini gördüm. O yüzden hiç içime sinmiyor. Tıp Fakültesi nasıl acaba? Doktorlar, ebeler ilgili mi? Acilde çok bekleme oluyor mu?