Eru aslanprenses_ hangi doktora gidiyosunuz bende egepoldeyim o yuzden merak ettim bide kac haftaliksiniz inslh artmaz fiyati
Melekinderin aslanprenses_ ekol hastanesi 17.000 sezeryan doğum 18.000 normal doğum fiyatı verdi tabi zam gelecek diye not düştü
umut123_ Rumyy07 merhaba bende yıldız medstara gidiyorum. Bu fiyatı yeni mi aldınız acaba normal sezeryan aynı fiyat mı
Rumyy07 umut123_ evet yeni aldım pazartesi günü. Gecen ay ödemek istedim 15300 du ödeme alamıyoruz zam gelicek dediler 18300 olmuş şimdi muayene 885
umut123_ Rumyy07 teşekkür ederim muayeneyede zam gelmiş en son 800 üzeri bir fiyat verdiler inşallah doğum çok artmaz. Sizin doğum ne zaman
Nurdan32 TubaDMR4 merhaba ne zaman doğum yaptınız acaba birde hangi doktor bende meddeme gidiyorum ama kararsizim
TubaDMR4 Nurdan32 haftaya perşembe doğuma gircem ibrahim akınla takipliyim şimdiye kadar çok memnunum inşallah doğumumda öyle olur bu paket VİP paketi içinde oda süslemesi fotoğraf çekimi ve lohusa şerbetide var hastaneyi ve doktorumu tavsiye ederim
Ozlem2505 Yasemin_bilgili bende Didem hanıma takipliyim Vera Hastanesi’nde. Doğumu orda düşünüyorsunuz sanırım
melteW Yazmelegi_ maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin doğum ücreti kaç tl idi bi de doktorunuz kim di acaba
Minik1Civciv Zeynepli12345 Tekirdağ Çerkezköy Optimed hastanesi mecburi sezeryan oldum 11.500 ödedik. Eşimin iş yeri anlaşmalı %15 indirim oldu. % 3 de doktorum indirim yaptı. Normal mecburi sezeryan fiyatı 14 bin.
Zeynepli12345 Minik1Civciv Hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mı ve ne zaman oldunuz ameliyatı irmetten daha uygunmuş
Funda_yucel2 Yasemin0405 Kemal bayındır doğum normal 10 bin sezeryan 14 Akademi normal doğum 10 bin sezeryan 11 Hatem normal doğum 9 bin sezeryan 15 Yaşam normal ve sezeryan 9500
Aden-Lina deniz2812 Medipol pendik zorunlu sezeryan olarak yaptılar işlemimi ama zorunlu değil kendi isteğimle 14000 fiyat verdiler
Su94 HnfeShn muane ücreti nedir birde hangi doktora gidiyorsunuz oğuz hoca sanırım asya Hastanesi’negeldi kızımı onda dogurmustum