Melisct94 aminehumamoms Bugün sordum canım 15.000₺ doğum ücreti 15.900₺ bulur dedi tahlillerle yakın zamanda zam gelicekmiş umarım bize vurmaz benim diğer ay doğumum. 2 doğumum olucak sezeryan benim doktorum Ahmet uysal evet çok memnunum ilgili doktor baya. 😊 bigada ne kadar ücreti?
aminehumamoms Melisct94 15.500dediler sezeryan doguma tahiller hariç dediler banada inşallah zam gelmezz ya ☹️🥹 benimki aralıgın 20sine denk geliyo
Lagertha_ Beylikdüzü medicana normal 27 sezeryan 32. Tss yaptırdım 9 muayene + sezeryan 44.395. Hastane çok pahalı maalesef
Simbar Semiramis91 bende doktor derya yaşara ramdevu aldım doğumumu orda yapıcam benimde 23 ya da 28 Kasımda doğumum herkes derya hocadan baya memnunmuş duyduğuma göre
Semiramis91 Simbar Evet tatlı bir kadın, ilgiyle dinliyor. Sorularınıza yanıt veriyor, yaşanacakları önceden bilgilendiyor vs. İnşallah sizler de memnun kalırsınız, sağlıklı rahat bir doğum süreci yaşarsınız kendisiyle 😌🌼
Mehtapkbrekmn Yrnaltnkalp ne zaman bir dahaki muayeneniz bende fiyatı merak ediyorum gülçin hanıma gidiyorum bende
Heyzilandmercimek Ace01 refika kasımovaya gidiyorum hamileliğimin başından beri gayet memnunum öneririm 😇
Melisct94 aminehumamoms Ay inşallah gelmez canım ya walla bu bile çok geliyor gözüme zamlı halini hiç düşünemiyorum benim kasım sonu ona bile gelebilir dedi😔
Simbar Semiramis91 inşallah hep birlikte bişey sormak istiyorum mesela doğum gece olursa derya hanım geliyormu doğuma bilginiz varmı
Semiramis91 Simbar Yani benim ikinci gebeliğim, ilkinde Koşuyolu Medipol hastanesindeydim. Acil sancılı bir doğum süreci yaşamadım, tam bilemiyorum ama özel doktorlarının bir çoğu takipli hastasının acil doğumuna geliyor diye biliyorum. Siz yine de kendisine sorup teyit edin derim.
Melisct94 Hnd_01 Hayır canım değil. Direk hastane fiyatı 15.000₺ doğum 900₺ tahlil falanmış 15.900₺ falan oluyor dedi ödeme birimindeki bayan.