Bebekk6156 Normalde inanmazdım ama kizlar sizcede bu sene erkek cinsiyet daha çok değil mi ? Kime sorsam bebegi erkek 😂 valla artık inanmaya başladım😂
Masidegulsuna Busraa-aa Bebekk6156 gercrkten oylemidir acaba :) bir kizim var simdi 2. Ye gebeyim hayirlisiyla birde erkek evladim olsun istiyorum normal olarak yarina kontrolum var tahminde bulunurmu bilmiyorum 12+5
Bebekk6156 Asya011 oy maşallah 🥲💖 uydurmasyon da olabilir ama ben erkek daha cok diye düşünüyorum valla 🤣
Bebekk6156 Masidegulsuna devlet söylemez tahmin de bile bulunmaz canım detaylı ultrasonda söylerse söyler imkanın varsa bir ay sonra özele gidersin orda öğrenirsin gönlüne göre versin inşallah Allah 💖
Bebekk6156 FKRKS29 Suule94 Yenianneperci35 denizalismom evet kızlar benim bebiste erkek 💙 benimde çevremde hep erkek bebeğe hamile olan veya erkek bebek doguranlar var 😊
Masidegulsuna Bebekk6156 cok tesekkur ederim allah razi olsun mumkun olmadikca ozele gidemem çok saolun
MerveNural Bebekk6156 benim doktorum da tam tersini söyledi bu sene kiz senesi 10 hastamdan 8 i kız dedi 😊
FKRKS29 Bebekk6156 hayırlısı olsun bakalım bizimde nasip olurda hamile kalirsam bakalım kendimizdede değerlendirelim bu teroiriyi😄