Ufdy9 Nerede yaptırabilirim iyi bi doktor öneriniz var mı bebeğim 47 günlük bu hafta yaptırmayı düşünüyorum ücretleri biliyor musunuz
Selinakbas Ufdy9 Valla bazı hastaneler 7-8 bin arasıymıs hani bı et parçası içinde o kadar para vermeye değmez yazık günah yani. O yüzden Allah nasip kısmet ederse biz oğluma sağlık sigortası yaptıracağız, özel hastanede ücretsiz sünnet olabilmesi icin.
Bet0235 Nurmert doğum için anlaşmıştık %10 indirimli haliyle 4500 olur dediler de anestezili mi sormadım da bi dahaki kontrole sorayım😊 fiyatlar gereksiz pahalı
Nurmert Bet0235 evet aşırı medicalde anestezili 8bin anestezisiz 6.500 dedi ama anestezili tavsiye ediyoruz dedi aşırı yüksek fiyatlar valla napıcaz bilmiyorum☺️
Bet0235 Nurmert yani bu da ayrı bişey anestezili anestezisiz ayrımı mı oluyormuş nasıl gerekiyosa yapılması lazım herşeye kılıf uyduruyolar:)
Vandb Izmir sünnet cerrahi kliniği var mansuroğlunda Melih yıldıza yaptırmıştık biz 4.5 sene önce araştırmanızı tavsiye ederim biz memnun kaldık 49 günlükKen yaptırmıştık yanında sizde oluyorsunuz ben eşimle girmiştim
Ufdy9 Vandb karar verdik yarın Melih yıldıza yaptırıyoruz bizde yarın 50 günlük oluyo bebeğim bi tanıdığımız daha 3 aylıkken Melih yıldıza yaptırmış memnunlar
12344_S Bet0235 18 aylık yigenim oldu acil bi şekilde. Sadece o bölgeyi uyusturarak yapıldıı. Biz çok memnun kaldık 15 dakıkaa. Sürdü
Nurmert Selinakbas sağlık sigortası bizde istiyoruz hem eşimin hem benim var ama hepsinde sünnet yok diye biliyorum olanlarında fiyatı diğerlerine göre daha yüksek oluyor zannedersem . Hiç fiyat aldınız mı sigorta şirketlerinden?
Nurmert Selinakbas bizim de öyle 28 günden sonra yapılıyormuş bi de zannedersem sigortacımızla görüştük ama doğum olmadığı için fiyat çalışması yapamadı
Vandb Ufdy9 tek tavsiyem uyku saatinde yaptırmanız fitil vermişti bizde uyku getiren yada fitili mutlaka verin bizimki uyumadığı için sünnet esnasında biraz sıkıntı yaşamıştık ama sünnet bittikten sonraki süreç iyileşme süreci çok hızlıydı uyursa tertemiz atlatırsınız şimdiden çok geçmiş olsun