Deletedmom0333 Arkadaşlar maydanoz suyu ve sogan suyunu duydum vajina enfeksiyonu için 15 gun kullanmak gerekiyormus ama o esnada hamile kalırsam çocuğu etkiler mi düşüge neden olur mu ve olursa onerebileceginiz bişey var mi hamilelikte etki olmayacak bu yöntem 🤔
GamzeCan Deletedmom0333 evet düşüğe sebep olur ama hamile değilsen cok güzel temizler içini hamile olman daha da kolaylaşır Allahın izniyle🙏🏻
Elifasell Deletedmom0333 ikisi de hamilelikte sakıncalı olan içeçekler ama hamıle degılsen enfeksyon giderici ozellıgı var bende kullandım ozellıkle sogan suyu ödem ve yağ sokturucu zayıflatıyorda
Ceyda41 Deletedmom0333 bendede vardi enfeksiyon doktor bana düşük koruma ilacı verdi ardından birde 1 tablet içinde 5 tane olab bir ilaç verdi ondan sonra enfeksiyonun gitti
Deletedmom0333 E23ww suan bebek düşündüğümüz için fazla ilaç kullanmıyorum olurda bebek olursa bilmeden etkilemesin diye
10esis09 Sogan suyu düşüge sebep oluyo hatta adetı gecıken cok tanıdıgım sogan suyu yapıyo ve oluyo o yüzden sogan suyunu ıcme canım bence 🌺
E23ww Deletedmom0333 mesela bende var enfeksiyon ama ilac kullaniyorum bebegi etkilemeyen ilav verir doktor sen bi daniş