La_Liberte Haziran2023 ya pozisyonu uygun değil demek ki ☺️ sağlıkla gelsin inşallah ben baktım geçmiş paylaşımlarınıza ama fotoğrafta nub kısmını göremedim var mı 16 haftalık fotoğraf
MomsE Zeynepav21 kızdan erkeğe dönmez herhalde ya pipisini görürdü 16. Haftada tabi pozisyon uygunsa en net 20. Haftadan sonra belli olur 🎈
Gln1992 Emotion123456 şuan ki hamileliğimde yaşadım ben de devlet hastanesinde 17.haftada kız dediler baya iyi bir doktor ama eğitim araştırmada perinatolog erkek dedi 20.hafta da
Emotion123456 Mavidunyamm ne zaman oldu acaba yani artık cihazlar gelişmiş ya hata payı daha azdır herhalde
Mavidunyamm Emotion123456 suanki hamileliğimde yaşadım. 13. Haftada özel hastane erkek demişti… 20. Haftada eğitim araştırma hastanesi kız dedi. 24 te detaylı ultrasonda erkek dediler. Şuan 28 haftalık
Emotion123456 Mavidunyamm Allah bağışlasın ben de 22 hftdayım içimden hep erkek geçiyordu kız olduğunu öğrendim sağlıklı olsunlar da değişmesine şaşırdım ama
Mavidunyamm Emotion123456 Benimde senin gibi hep kız geçiyordu içimden. Kız da istiyordum 🤭 Hayırlısı olsun inşallah sağ salim kavusalim bebeklerimize 🤲🏻🤲🏻
Emotion123456 Gln1992 yaaa aslında 17 .hafta çok belirgin şekilde bellli oluyormuş ben de 17 de kız olduğunu öğrendim bugün 22 deyim yine kız dedi haftaya detaylı ultrason var onda da değişmez inşallah
Gln1992 Emotion123456 artık değişmez bence çünkü detaylidan sonra 21.hafta da normal doktorum da erkek dedi ilk göremedi heraldi bizde anlamadık yine en kesini detaylı oluyor
Smr28 Benm 13 haftada doktor erkekdedi şimdiye kadar da erkek olarak biliyorm detaylıda da erkek dendi sizce değişir mi çünkü hazırlık yapıyorm Şuan 26 haftam