Masidegulsuna Kizlar 12 +4 günluk gebeyim kan sulandirici igne kullaniyorum ve igne yerlerim acayip derecede kasiniyor kaniyorlar ilk gebeligimdede kullandim kan sulandirici igne ama hiç böyle olmuyorduu benim gibi olan varmı ?
sukran0046 Masidegulsuna bnde de oluyor karnmdan yapıyorum kizarıp kabarıyor kaşınıyor bazen kanıyor morariyor ilkinde bende bilmiyorum 2018 de oglumda kullanmştm hiç bilmiyordum yan etkisi olmuyordu böyle şimdi delik desik oluyor iğnelerin ucu pot sanırım kullanan birçok kişi öyle diyor ve katılıyorum firmaya heryerden yazdım gmail attm ama dönüş yapan olmadı
ebrarmom08 Masidegulsuna benimde kolum morarıyodu doktorum iğnemi değiştirdi inşallah ondada aynı şey olmaz 🙂 yarın başlıcam inşallah
Masidegulsuna sukran0046 aa galiba olabilir ilk hamileligimde gercekten bu kadar olmuyordu çok fena morariyor ve içinde bir sertlik oluyor karnima bir nesne bisey degdigi zaman cok agri hissediyorum . Ilkinde hic boyle birsey yoktu
Masidegulsuna ebrarmom08 aslinda bende bir sorayim belki benimkinide degistirirr gercekten cok canim yaniyor
sukran0046 Masidegulsuna aynı bnde ilkinde hiç bilmiyordum gözüm kapalı yapsam anlamzdm ignenin batıp batmadıgını bu bir bela
ebrarmom08 Masidegulsuna ben demeden değiştirdi. Clexane 4000 lik yazdı 😊 bu daha güzel daha hoşuma gidiyor dedi ama bakıcaz artık 😄
Opheliaxxx Masidegulsuna ben de kullanıyorum iki farklı doktorum da morarmaların kanamaların bu yüzden olduğunu söyledi ve coraspini gün aşırı kulanmamı önerdiler
Opheliaxxx Masidegulsuna böyle kaskatı bi büyüklük kalıyo içinde beze gibi. Mosmor oluyo delik izlerine kan oturuyor karnıma değsem acıyor her gün kullandığım coraspini şimdi bir gün arayla kullanıyorum. Siz de bunu bir sorun :)
Masidegulsuna Opheliaxxx aynıı anlattiginiz gibi gercektenn ve kasiniyor farkinda olmadan bakiyorum ki kanamiş yani şuna şasıriyorum ilk gebeligimde neden boyle degildiki ondana yine igne ve ilac qliyordum yine
sukran0046 Opheliaxxx iki parmagnzn arasına skstrp yapıyor musunuz ona ragmn agrıyrda gerci bazen 3 4 defa batrmayı deniyorum çekip tekrar batırıyorum gobek deliginden iki parmak uzaga yapn dediler o zmn da topak olusuyor of skntı ya ilk gebeligimde çok rahattı degşmiş berbat olmuş
Opheliaxxx Masidegulsuna belki kızların dediği gibi iğne de değişmiştir ben ilk hamileliğim olunca bilmiyorum öncesini. Ama maalesef bende de durum aynı sizdeki gibi :(
Opheliaxxx Masidegulsuna amiiin amin Rabbim dermansız dert vermesin 🤲🏻 sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin Allahım
Opheliaxxx sukran0046 ben göbek deliğimden 4 parmak uzağa yapıyorum iki parmağımla sıkıştırarak yapıyorum ama yapmadan önce bölgeye buz tutuyorum etim uyuşuyo iğnenin girişi acımıyor o zaman. Ama buz tutmazsam iğne çok acıtıyo ince gibi görünüyo iğne ama bence baya kalın ve iğne girerken de ilaç dağılırken de yakıyor
sukran0046 Opheliaxxx iğnenin ucu degişmiş ben 2018 de kullanmstm o zmn enox kullanıyordum şimdi enox ta degismis oksaparda uçları hem kalın hemde pot koca koca enjektörler giriyor derimize bu küçüçük illet batırıyon batırıyon batmıyor bazen aglıyorum gercekten çok can yakıyor Allah yardmcımız olsun başka zatn kimsenin umrunda deil doktorlarnda yapacak biseyi yok firma ilgilenmiyor kac defa yazdm mail attm yok
Opheliaxxx sukran0046 eski iğneyi bilmiyorum tabi ben. İlk defa kullanıyorum. Ama bana insülin iğnesi gibi demişlerdi alakası yok insülin iğnesi kıl gibi incecik. Yani bu bildiğiniz kalın bir iğne dediğiniz gibi baya batırman lazım güç uygulasan bile batmıyo bazen. Allahım hepimize kolaylıklar versin sağlıkla bebeklerime kavuştursun Rabbim inşallah
sukran0046 Opheliaxxx Amin inşallah benim 2. Hamileligim her seferinde kullanmam lazm doguma kadar dedikleri gibi incecikti önceki igne hiç hissetmiyordum bunda mücadele ediyorum