Sblgncr07 26+3 deyim son günlerde kasığımdaki ağrı belime vuruyor nefes aldırmıyor ayrıca gece yatarken sırtım çok ağrıyor sanki böyle kıtlasa geçecek gibi varmı böyle durum yaşayan 😒?
Razee Sblgncr07 23+4 ve 21. Haftadan beri aynı durumdayım eşime anneme falan zeytinyağı veya vicksle ovduruyorum
Biranneikibebek_ Sblgncr07 aynı hafta ve gündeyiz beni anlatmışsınız ağlayacağım sırt ağrısından ve vajinama bir sancı giriyor yürütmüyor bile bebek zaten hep sağda toplanıyor nasıl geçecek zaman bilmiyorum
123nese_ Sblgncr07 33 deyim 2 gündür aynı durumu yaşıyorum sırtım ve omuzlarım ağrıyor ayakta kalamiyorum yatma yatamiyorum ben de burda konu acacaktim ki sizin konunuz denk geldi insaAllah geçicidir ve geçer 🤲🤲🤲
Sblgncr07 iremnur_17 doktorla görüştüm parol kullan ve beline doğal yağ ile masaj yap dedi sadece şimdi denicem umarım geçer 🙏🙏
Syda78 28+5 deyim aynı sıkıntı bende de var ayakta duramıyorum 5 dk yürüyemiyorum bile belimin ağrısından ölüyorum çok zor Allah yardımcımız olsun 🥲
Sblgncr07 Biranneikibebek_ ben geceleri kalkıp ağlıyorum artık resmen kemiklerim batıyor tenime doktora soruyorum normal diyor kas gevşetici falan yasakmış parol kullan dedi
Sblgncr07 123nese_ umarım geçer doktorla konuştum artık dayanamadım parol kullan bunlar normal dedi ayakta 10 dk durunca sanki belim kırılmış gibi oluyor Allah yardımcımız olsun 🙏
Sblgncr07 Bebisbg34 benim o haftalarda hiç yoktu son 10 gündür var ve bu şekilde de devam edecek sanırım 😏
Biranneikibebek_ Sblgncr07 yara gibi sızlıyor sırtım bu haftalarda bu kadar olması normal değil benim ikinci gebelik ilkinde bu ağrıları 36.haftada yaşamıştım üç hafta sonra da doğum yaptım eşime de diyorum bu daha erken gelecek diye
Sblgncr07 Biranneikibebek_ ayy Allah korusun benim ilk gebeliğim bazen korkuyorum bende bu ağrılar yüzünden 🥺
Biranneikibebek_ Sblgncr07 korkmayın hepsi bir olmaz kan değerlerinize baktırdınız mı benim değerlerim düşmüş ondan dolayı ağrılar diye düşünüyorum birde çok yorulmayacağım ayakta çok kalamıyorum ve yaş faktörü de çok önemli onu anladım