Aynur52 25+6 HAFTALIK HAMİLEYİM DOKTOR 652 GR DEDİ SİZCE ÇOK MU AZ KİLOSU ? HERKES AZ DİYOR BEBEĞİN KİLO ALMASI İÇİN NELER YAPMALIYIM?
Mavi_rella Aynur52 canım benim takip ettiğim bi doktor var 26 haftalık sayılırsın o doktorun söylediği değere göre 26 haftalık bebek 760 gram civarında olması gerekiyor. Sen canını sıkma bence normal kilosu. Sen iyi düşün oda iyi olsun.🥰 Bunarada doktorun kilosu hakkında bişey demwdiyse demekki normal☺️
tugcesakzci Aynur52 22 hafta sonunda 540 gramdık biz şuan 24. Haftayı kaç kilo olduk bilmiyorum ama kaşar peyniri, muz ceviz badem fındık bal yumurta kilo aldırır bebeğe
Enu1004 Beslenme düzeniniz nasıl? Ben her sabah mutlaka 2 haşlanmış yumurta ve 2 3 ceviz yiyorum. Her gün kefir yoğurt veya süt tüketiyorum mutlaka. Eğer bir öğünde karbonhidratı çok yediysem diğer öğünde hemen protein ağırlıklı besleniyorum. Ve günde en az 2 lt su içiyorum
Snamertek Aynur52 bence normal bebeğinin kilosu 🥰 ama sen yine de düzenli bir şekilde her gün muz, haşlanmış yumurta, süzme peynir, kaşar peynir, ceviz,kefir, yoğurt tüket. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 🤍🥰
Seymoshh Aynur52 24 haftalıkken 600 küsür gramdı erkek bebek bekliyorum ama kilo çok değişkenlik gösteriyor şimdi önde gidiyor ama son haftada haftasını karşılıyor birde alt sınır üst sınır var her bebek kilolu doğmayabiliyor ama doğum sonrası hızlı kilo alabiliyor bazen kilolu doğan bebeğinde doğum sonrası kilo alımı yavaş seyredebiliyor ki kilo için üzülmeniz adına henüz çok erken siz yine kilo aldırıcı besinlere ağırlık verin ama bu stres sebebiniz olmasın inş🤲🏻
Kizlarin_Annesine06 Aynur52 bende 22 haftalikkkene 550gramdik 26.cm şimdi 26 haftaligim ne kadar oldu bilmiyorum