Berraeray1 Arkadaşım için yazıyorum adetine 2 gün var sabah erken gebelik testi yapmış 2. Çizgi çok net belli akşam da kaset test yapmış ama böyle
ASE6154 Berraeray1 eğer hem3n çıktıysa gecikme olmadan yapılan bir test için gayet belirgin bi çizgi tebrikler
Kbraozdemir0206 Berraeray1 bı kaç gün daha beklesin bence kaset testtede belirginleşir sonrasında kan versin burdada var gibi duruyor ama aşırı silik
Gdhjddkkd Berraeray1 var gibi canım ama yinede çok ümitlenmesin çünkü daha önce bu şekilde oldu kan verdiğimde negatifti bir ili güne tekrarlasın bence
Omerkazim Berraeray1 kaset testte biraz az cizgi cikiyor canim.ben transferimde erken gebelik testi yaptim hep net cizgi cikti son gun kan vermeye gitmeden kaset test yaptim. Cok silik yok.gibi cikti buyuk ihtimal ondandir
Buseemm Berraeray1 kiz baya var iste daha suphe mi ediyor 🙃 kan versin acill. Ve sevincten havalara ucsun 🙃 bizim yerimize de uçun🌹
Berraeray1 Gdhjddkkd Buseemm ilk yaptığında çok silik olarak çıktı sonra da koyulaştı ya ondan tedirgin yarın kan vericek inşallah