tugcesakzci Heyaslily köftesini kocana yaptır ya da sen de afiyetle ye 😂😂😂 hamileliğin en zor kısmı bulantılar Allah yardımcın olsun ben kurtuldum tamamen olmasada
Daisy0000 Heyaslily Hamilesiniz hasta değilsiniz, kritik yiyecekler dışında ( sakatat-midye vs) herseyi abartmadan yiyebilirsiniz..
Zeehraaaa naneliseker_ bende kelle paça çok severim dışarıda belki hijyenik olmaz.ama annem evde düdüklü de kaynatıp yapacak ben gurbette yaşıyorum. Adana kebap tantuni döner pizza yedim hamburger sevmem hiç.
miniskesi Heyaslily hamburger neden yemeyelim ki. ekmek, köfte yani :) böyle zararlı zincirlerden(burger king, mc donalds vs.) değil ama gerçek etten köfte olan burgercılardan yiyorum ben hep 😄
cokbilmismom smyyedmr54 o hazır markette satılanları yemeyin ama ya onlar çok kötü yani hamburger vs onun yanında daha masum kalıyor çok fazla katkı maddeli haddim değil tabi ki ama bence çok canınız çekerse aserirseniz onu gidermek için bir iki çatal alın bırakın plastik gibiler 😢
cokbilmismom Heyaslily yenilir yani öyle her gün her gün yemedikten sonra 10 15 günde bir yiyorum ben fast food abartmamak kaydıyla. Marketteki paketli ürünler daha zararlı asil onlardan uzak durmak lazım bence
Kahverengi Heyaslily bu benim ikinci hamileliğim yasaklı olan gidalar hariçi herseyi yedim doktorumun yasakladığı gıdalar dip balıklar, kabuklu deniz ürünleri, çiğer ,adaçayı, hurma
B_eyaz Heyaslily ben öğrendiğim günden beri yiyorum valla çok severim normal de her hafta yiyiorsam şimdi ayda 1 yiyiyorum çünkü bırakamicagım tek şey o🙈🙈🥰 hala da yiyiorum
aysenur30a B_eyaz bende öyle en başından beri yedim herşeyi 36. Dayım hala yiyorum pizza hamburger vs
damlacgul Heyaslily ben yiyorum ya doktorum dışardan temiz olmadığını düşündüğün yerden salata yeme dedi, az pişmiş et, sosis, sucuk yeme dedi midye sakatat vs de yemiyorum onun dışında her şeyi yiyorum yani
Cicekmelisa Heyaslily ayda bir iki defa yiyorum hiçbişey olmuyor 🥰 gebeliğinde sigara alkol dahi kullananlar varmiş burda gördük😂 alkol alana bişey olmuyorsaa hamburgerden hiçbişey olmaz
Aminealeyna Heyaslily 8 haftaligiz 2 defa hamburger yedim canim cekerse tekrar yerim kizimdada oyle yapmistim
aysenur30a Heyaslily vala doktorum istediğin ne varsa canın çektiği ye dedi salam sosis midye tarzı şeyler hariç fast food Fln asitli içecek sorun yok dedi her zaman yedim hepsini 36. Haftadayım hala yiyorum içiyorum 😂
damlacgul aysenur30a kola bana dokunuyor ya kola içince çok sancım oluyor içmiyorum ben o yüzden kimisine bi şey olmuyormuş ama bana dokundu
B_eyaz aysenur30a aynen bende öyle valla çok seviyorum bırakamam yani şuan 22 haftalığım hala yiyiyorum
Kanalize Heyaslily aslında çok severim birkaç defa yemeyi denedim ama köfte koktu bana içime sinmedi evde kendim yapıyorum 🙂
rabisskocc Heyaslily normalde köfteden midem bulanmasına rağmen 7+4 5 civarı aşırı hamburger aşerdim 8. Hafta da da pizza o kadar aşermiştim ki duramadım yerimde rüyalarıma girmeye başlamıştı eşimle ortak sipariş verdik öylelik yedim doktorum canın ne çekerse onu ye bebeğimiz sağlıklı dedi sigara hariç götürüyoruz