Minikmucizemibeklerken History86 ay çok güzel maşallah bende normal çok istiyorum korkuyorum ama bebeğim iri biraz 🙄 kesi fazla olur diye endişeliyim birde belli kilo üstüne sezaryen diyorlarmış bakalım belli olacak 1-2 haftaya 🙏🏻
Miss History86 ayy maşallah canım y allah bebeğine sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende 31 haftalıgım delice korkuyorum ama sızınkı kolay olmuş maşallah bende öyle olmaz diyorum her böyle hikaye okuduğumda acı esıgım düşük çünkü
kubra72 History86 Allah bağışlasın bebeğini sana canım çokta geçmiş olsun .peki normal veya sezeryanı kendin seçebiliyormusun? Ve bebiş kaç kilo doğdu 🤗
History86 kubra72 çok çok teşekkür ederim canım ☺️Evet kendin seçebiliyorsun.ama ben daha karar vermemiştim bebeğim kendisi kararını vermiş🤗39+4 te Doğum yaptım 3530 gr oldu normalden korkmayın ben yapamam diye rüyalarıma giriyordu ama oldu🤗
Aryam2019 History86 ben epiduralle kıl dönmesi ameliyat oldum sonrasını anlatmak istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım doktorumla konuşacağım aynı şeyleri yaşarsam yaptırmam
Ikibebekkocagobek History86 çok şükür canım Allah anali babali buyutsun. Saglik sihhat versin insallah 😊 kiz resmen merak ettim o gece gittin daha ses yok 😂 cok sevindim rahat bi dogum gecirmene 😍 rabbim bol sutler versin bebise 🤲🏻