ilknrcn13 Merhaba anneler Ben kiracı olduğum için bebek odası takımı almak yerine sadece bebek dolabı almak istiyorum. Her sayfaya güvenemiyorum malesef. Birde illa mdf olacak gibi bir takıntım var sunta istemiyorum kalitesiz diye düşünüyorum. Sizin insternetten alıp memnun olduğunuz dolap varmı
SevgiUlucay ilknrcn13 ben trendyoldan aldım. Gardrop u metalia diye bir sayfadan üç kapaklı aldım. Şifonyeri de midoser diye bir sayfadan. Şifonyeri aldığım yerde alt üst yerleri kargo sebebiyle zedelenmişti. Satıcıya yazdım ertesi gün elime yeni parçalar geldi şaşırdım ertesi gün gelmesine hatta. Bende siz gibi düşündüm çok pahalı şeylere gerek yok diye. Beş bin TL tutmadı bile aldıklarım dolap ve sifonyer . Çok da güzel oldu
Faide2147 ilknrcn13 bizim burda bi kaç yerlere sörfüm 4 kapaklı istiyorum 9 11 arası fiyat söylüyorlar
Blackatlas Meltem bebek mobilyasından aldım, Kral bebek dolabı diye geçiyor ve full mdf güzel bir dolap canlı da gördüm. tavsiye ediyorum. Yalnız mdf olunca biraz pahalı oluyor 17 bin tl’ye aldık, bu fiyata takımlar var ama bende msdf takıntılıyım