Edaemkl Randevu yok dahiliyeye malesef 24 ekimde var ama çok geç mi olur yada özele mi gitmeliyim muayene tahlil sonuçları ne kadar özelde acaba bilginiz var mı TSH 7.91 çok yeni öğrendim gebeligimi ve korkuyorum bir sıkıntı olur mu
brnzrnc Edaemkl yüksek bir değer dahiliyeye gidene kadar kadın doğum doktorunuz başlasaymış keşke ilacı. Benim değerim 4 küsür mutlaka kullanmamı söyledi bebeğin sinir sistemini etkiliyor TSH yüksekliği. İmkanınız varsa özele gidin
umrumdadegil Edaemkl tiroid hamilelikte iyi bişey değil 2.5 olması gerekiyor bulmaya çalışın yine randevu ama ilaçla düzelir düzelmeyecek bişey değil bende ilaç kullanıyorum
Kahverengi Edaemkl özele gide bilirseniz iyi olur çünkü az bir zaman değil kadın doğum doktorunuz varsa sevkinizi istesin belki o sayede size hemen bakarlar
Belginylmz Edaemkl ilk özele gidin biseferkik ilaç kullanıma başlayın bidaki randewuyu dewletten alın erkenden heray takip olucak çünkü kan tahlili wericeksin heray dusmusmu diye erken randewunakirsin ama muane ücreti özel hasatnede nekadr bilmiyorum bizim burda 700 tl
yilmazs06 Gebeliğin özellikle ilk trimestrinda 2,5 altında olması istenir bence de beklemeden mutlaka doktara görünün aile hekimi bile olabilir eğer randevunuz daha hızlı gelecekse ilaç kullanmaya bi an önce başlarsanız normal değerlere dönüş sağlanır
Thecat Tsh yüksekliği ilk teimesterde 2,5 ve altı olmalı, üstü riskli. Mutlaka dahiliye ya da endokrine görünün, en olmadı aile hekiminize danışın
damla097 Thecat ben 36.haftamdayım tsh 1,76 çıktı doktor sonuçların güzel dedi sizce iyi mi ilk tremesterda 2,5 altı yazmışsınızda merak ettim
Thecat @“damla097”#p29898976i damla097 sizinki zaten düşük bir seviye sorun yok. 2. Ve 3. Trimesterde yükselir normalde ilaçla kontrol altında tutarlar. Sizde gerek kalmamış
Deniz90- Edaemkl merhaba korkmayın benim 38 den dusurduler 15 günde 5 lere dustu sonra dozumu arttırdılar suan 2.31 hemen ilac yazdırın.endokrine gitmeniz daha iyi olur.detaylı ultrason için gittiğim perinatolog doktoru tedavi edildiği için bir sıkıntı olmayacagını soyledi.
angel4545 Edaemkl levotiron 100 mg kurtarır sanırım onu benim 9 u istenilen değere düşürmüştü sağlık ocagina gidin bence ordaki doktor yazar randevu bulana kadar en azından düzene girmiş olur içiniz rahat eder siz bilirsiniz yinede kadın doğum doktorunuzfa yazar
Bimiyendis Edaemkl ben de hamileliği öğrendiğim gün tsh ımın 7.5 olduğunu öğrendim. İnternette yok çocukta zeka geriliği olurlar falan aman Allahım dedim. Doktor da korkuttu. Hemen gittim özele. İşin aslı şuymuş: Bebek için asıl önemli olan kandaki serbest t4 değeriymiş. O sınırlar içindeyse çocuğa zararı olma ihtimali yokmuş çünkü çocuğa giden kandaki değeri o gösterirmiş. Ama tsh değerini sınırda tutmak için de hormon takviyesi alıyorsun ilaç olarak. Levotrion kullanıyorum ben şimdi. Her ay gidip kan veriyorum, dozajını ona göre ayarlıyorlar. Lütfen korkma ve panik yapma.
BusraTi36 Bimiyendis ya Allah sizden razı olsun içimi rahatlattınız o kadar güzel açıklamişsiniz ki her okuyusumda daha da rahatladım 🙏 çok teşekkür ederim çok ❤️
Bimiyendis BusraTi36 içinizi ferahlattığıma çok sevindim. Takipleirnizi düzenli yaptırın ve ilaçları gündüz gözünüzü açar açmaz içmeye çalışın, her şey çok güzel olacak 🥰