Fatma-00 Arkadaşlar yarın 7 hafta oluyoruz kısmetse inşallah mide bulantilarim başladı ama hep duyarım sabah olur ve geçer benimki günün her saatinde oluyor akşam bile acıkıyorum ama iki kasiktan sonra yiyemiyorum sizde byle misiniz
Yaprakdokumuseverr Fatma-00 aynısı ben :( sürekli bulantı hali yesem bile bulanıyor çok özenerek yediğim şeyler bile midemi bulandırıyor. Doktorum prilam verdi zorlandığım anlarda kullanıcam
ummanela Fatma-00 merhaba ben de 7+3. Malesef benim de 2 haftadır sürüyor ama şu iki gündür daha iyiyim. Sanırım bi bastırıyo bi duruluyor bulantı ☺️ Herkes 3. Aydan sonra daha toparlar diyor. Ama asıl şikayetim şuan halsizlik. Hiçbir şeye halim olmuyor benim de çabuk yoruluyorum
sevaldqn1 Fatma-00 herkes aynı olcak diye bir kanun yok ben tüm gün yanımda kovayla gezdiğimi biliyorum :)
Fatma-00 Yaprakdokumuseverr erken başladı bu kadar çabuk beklemiyordum:) koku almama yada bisey yememede gerek yok birden geliyor o bulantı hali
Zeynomsu Ah bacım ah aramıza hoş geldin. Doktor kalp atışı başlayınca bulantın başlar dedi. 6. Haftada bir başladı pir başladı 13 e girecem bugün serum aldım. Yemek zaten hayal
Fatma-00 Zeynomsu sizin durum daha vahimmiş umarım o kadar ilerlemez çünkü mide bulantisina karşı baya zayıfım benim bitiyorum
Gamzeaydin13 Ben de 4 haftaliken başladı şuan 5+3 çok kötüyüm kusam rahatlicam ama kusamiyorum gece hiç yatamıyorum bulantidan ölücem
Elasss077 Limonlu su bana iyi gelirdi, deneyebilirsiniz.. prilam da eğer etki ederse kullanın, gebelik bulantısı beter bir şey hastalık bulantısı gibi değil. İstifra etsen de geçmiyor çoğu zaman..