_mom50 Merhabalar ben Kayseri Acıbadem Hastanesi’nde 5.gun dondurulmuş 5Aa kalitesinde 2 adet embriyo transferi oldum benimle birlikte 5 kişide negatif oldu hastanede böyle olupta negatif olan arkadaşlar varmi? Mustafa beye giden var mı lütfen yazın
Whitelavinia _mom50 çok geçmiş olsun benimde Hüma da negatif tüp bebek denenmem olmuştu ama bir sene sonra öğrendim ki tsh değerime hiç bakılmamış yani ondan tutmamış. Şimdi doğal yollarla gebe kaldım hemde mustafa taşa gideceğim ay. Allah büyük
Birbahargunu _mom50 ben acıbademde ama Özge idem karadağa taze transfer olmuştum zaten hastane aynı laboratuvar da aynı çok rahat geçti az ilaç kullandım yormadı şu an 32 haftalığım Özge hanımda ilk denemede tuttu daha önce Gökalp onerde negatifim var ama onun kalitesi düşüktü BC idi ben acıbademin laboratuvarından daha memnun kaldım
Nr_avc3 _mom50 merhaba canim pek doktor hakkında bir bilgim yok ama benim kuzenim Mustafa beyde tüp bebek yaptırdı sağlıcakla da kızını kucağına aldı şuan bir yaşında hatta tüp bebeğin üzerine doğal hamile kaldı inşallah rabbim sana da hayırla nasip eder de bizde hayırlı mutlu haberini alırız 😊
Birbahargunu Mustafa bey reklamı iyi yapıyor ona da gitmiştim pek memnun kalmadım ama Özge hanım çok iyi sevecen güleryuzlu bir doktor onun kadar tanınmıyor tabi reklamı yok ve bunu daha çok seviyorum
EbruBoluKaya 4.denememde 34 haftalık gebeyim. Başka merkezde ama ilk 3 denememde 5.gün 5aa ikişer embriyo transferi oldum toplam 6 embriyo hep negatif oldu. 4.de merkez değiştirdim 5.gün 5bc genetikli embriyo ile pozitif gördüm. Nasip kısmet birazda. Mustafa hocaya gelince adını çok duydum 2 arkadaşımda pozitif aldı birinin ikinci denemesiydi oğlunu kucağına aldı 1 hafta önce
N-23 _mom50 canım ben mustafa taş hastasıyım 2 embriyo transferi oldum biri tuttu çok şükür çocugum olmuyordu ,ama bebeğin eşi aşagıda o yüzden riskliyim tam sevindim mucize derken böyle oldu yinede hamdolsun
_mom50 N-23 sizin yumurta kalitesi neydi acaba geçmiş olsun inşallah sağ salim kavuşursunuz yavrunuza
N-23 _mom50 amin canım, kalite olarak değilde şöyle arayıp dediler, 15 yumurta toplandı 9 u kaldı sonra ,5. Gün embriyosunda 5 tane kalmıştı, çok iyi, iyi, orta, normal diye dediler sonra 2 tane transfer yaptı biri tuttu
N-23 _mom50 ben keşfette gördüm gittim sonrada babamın arkadaşının onda yaptırdıgını öğrendik öyle gittik, allah tez zamanda nasip etsin inşallah canım