Birbahargunu Kızlar bu sayfadan alışveriş yapan var mı çok beğendim hiç toka almadım daha kızıma biraz alacağım ama yorum etkileşim çok yoktu sayfada güvenilir mi bilemedim alan var mı buradan
tugcesakzci Birbahargunu yorum etkileşim yoksa çok fazla dolandırıcıdır, Googledan sayfa adını aratıp şikayet vara bakın
ZumrasMom_ Birbahargunu sayfaya baktımda takip edilen iki kişi var biri aynı isimle takı hesabı biri de galiba sayfa sahibinin kendisi genel olarak sayfaya bakınca güvenilir gibi ama dediğiniz gibi etkileşim çok az
Birbahargunu ZumrasMom_ şikayet bulamadim internette baktım da olmazsa az tutarlı bir sipariş alıyım çok hoş modeller var gözüm kaldı 😊
Nurbusra_ Benimde kızım olucak inşallah şu an 20 haftalığız daha erken ama yavaş yavaş almak istiyorum özellikle bandana bakıyorum bildiğiniz önerebiliceğiniz sayfa var mı acaba 🙂
Birbahargunu Nurbusra_ ben de Instagram’dan aradım böyle öneri olarak reklam çıkıyor karşıma o sayfalara bakıyorum değişik tatlı modeller vardı hoşuma gitti bilenler yine öneri verir size de 😊
ZumrasMom_ Birbahargunu siparişin gelince birda beni de etiketleyerek paylaşır mısın. Ben de doğacak olan kızıma hiç toka almadım ben alırım günvenilir ise