Papatyanne33 Kızlar dün post açmıştım doğum belirtisi mi gerçekten de öyleymiş çok şükür 10 saat sancı çektikten sonra normal doğum gerçekleşti 2.bebegim.cok zor oldu ama bitti çok şükür
kubrasagir Papatyanne33 Geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini darısı benim başıma 🥹 39 oldum tık yok , şunu yaptımda ondan doğum başladı dediğin birşey varmı tüm yolları deniyorum
Pinar0808 Papatyanne33 hayırlı uğurlu olsun inşallah gözünüz Aydın.nasıl ayırt edeceğiz doğum sancısını
Meeryem Papatyanne33 hayirli olsun darisi basimiza nasildi dogumunuz bende normal istyrm ama suan korkyrm biraz
Papatyanne33 kubrasagir ben çok iş yapıyordum doğuma geldiğim gün bile camları sildim evi makine yaptim
Brglgktrk09 Papatyanne33 bugün gobegimin alt kısmında sürekli bir ağrı var ama bu doğuma mi işaret onu bilmiyorum işte ve çok korkuyorum doğum sancısı mi değil mi bilmediğim için tedirginim
Papatyanne33 Pinar0808 düzenli ve git gide suresi aza iniyorsa .benim ince saatte birdi sonra en son 8 dakikaya girdi hastanede 5 dakikada bir oldu
Pinar0808 Papatyanne33 bugün doktor randevumuz vardı nst de sancı yok dedi doktor benim 32den beri kasık ağrısı yaşıyorum benim yaşadıklarım neydi o zaman 😀
Papatyanne33 Pinar0808 doğum sancısı olunca insan gerectken se anliyor çünkü öyle bir ağrı yok gerçekten ben çok zorlandım 10 saat hastanede sancı çektim sonra digumhaneye alındım Allah herkese kolaylık sağlasın çok zor
Papatyanne33 Meeryem canim ne kadsr zor olsada sonuca odaklan sonrası minnos bir bebek Allah herkese nasip etsin.tabikide zor Allah tardim ediyor ama
Papatyanne33 Ervan canim hepsi zor oluyor inan.bide ilk erkek sonra kiz olunca daha zor oldu biraz yıprattı beni paikojikmen