Gurbetkizi Merhaba kızlar, cuma günü doktor randevum var, gecen hafta ilk kontrole gittik cuma günü için tekrar çağırdı keseyi görelim diye Siz de kalp atışını da duyar miyiz çok mu erken ?
minigiminannesi03 Gurbetkizi normalde bebisini görürsün bende p.tesi gidecem 5+2 olacak gittiğimde insallah görür duyarım
Gurbetkizi minigiminannesi03 Ay insallah görürüz o zaman ya, daha önce 2 kez düşük yaşadım çok tedirgin oluyorum
minigiminannesi03 Gurbetkizi 4 dusuk 1 ölü doğum yaptım neredeyse 1 sene sonra hamile kaldım şaşırdım
umrumdadegil Gurbetkizi bebiş görünürse işte dediğim gibi kalp atışı da duyulursa belli olur zaten kişiye göre de değişiyor gözükme zamanı
0107 Gurbetkizi hastanedeki cihazdan mı erken yada geç döllenmeden mi kaynaklı bilmiyorum ama farklılık gösteriyor inan. Bende 11 ekimde 5+5 dim devlete gittim sadece kese göründü bebek ve kalp atışı için erken dedi yarın özele gideceğim Allah nasip ederse bebeği ve kalp atışını görürüz inşallah. Bir önceki gebeliğimde 5 haftalıkken bebeği ve keseyi görmüştük oysa 🤷🏼♀️ çok heyecanlı şeyler sabretmek zor ama başka bişey yapamıyoruz şuan 😑
Gurbetkizi Aslii35 @Ssln23 Vajinal acılı mi peki açıkçası çok istemiyorum şu etapta alttan muayene, bir de kıl tuyle uğraşmak istemiyorum
0107 minigiminannesi03 Allah ım sağlıkla doğurmayı nasip etsin bu sefer 🤲 Peki tekrarlayan düşüklerinizin sebebini araştırdılar mı?
minigiminannesi03 0107 otopsi ve patoloji ye gitti hiç bir sorun çıkmadı hatta kan sulandirici kullanıyordum birden suyum geldi
damlacgul Gurbetkizi görünmez bile muhtemelen biraz daha beklemeniz gerekecek. Ben alttan baktırmadım hiç riske atmak istemedim belki bi ihtimal o şekilde görünür. Boş ya da kimyasal olup olmadığını da henüz anlayamazsınız malesef biraz sabır
0107 minigiminannesi03 Anladım, benimde bir düşüğüm oldu şimdi 2. Kez gebeyim Allah nasip ederse ilk kez anne olacağım 🤲 Daha yolun çok başı 6+5 inşallah hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız🤲
minigiminannesi03 0107 inşallah kuzum sağ saglim alalım kucaklarimiZa bebeklerimizi resmen artık heyecanlanmiyorum hamileyim diye