Minnosum21 Kizlar bu hafta a101 e gelecek olan uc kapili gardrop icin ne dusunuyorsunuz bebegimin elbsilerin icin almak istiyorum daha 11 haftaligiz ama beyaz dolap beyaz besik beyaz bitanede sifonyer alip oda yapmak istiyorum bebek odasi takimi alicak durumumuz yok
Nur92 Minnosum21 ben de vivense.com dan aldım 250 liraya beşik ve şifonyere uydurdum güzel oldu kendi takımında 1500 tlydi
Minnosum21 230 tl gardrobun fiyati cinsiyet belli degil ama mobilyasi sade beyaz olsun istiyorum haliyla perdeyi oyuncklari nevresimi renkli almayi dusunuyorum
Minnosum21 Bazilari dandik olur alma diyolar ama dahasini almayada gucum yetmez cunku hic bisey almadik daha bide ilk olunca insan bir suru seye hevesleniyor o bu su derken baya masraf
Rojinn Bende A101den aldım dolabı iki kapılı iki çekmeceli olandan eşyalarını yerleştirdim tam oldu. Odayı büyüyünce yaparım diye düşündüm bide tayinci olunca bi dolap bi park beşikle işin içinden çıktım valla 😀
Ceyda41 Minnosum21 hakmarda müdürlük yaptım 101.de yardımcı olarak çalışıyordum tavsiye etmem :))) bir zaman sonra kapakları yamuk yumuk oluyor:((
Melikeismail Minnosum21 canım bende A101 den aynısını aldım 230 TL ye . Kurduk ve kızımın eşyalarını yerleştirdim , şuan sağ Salim gelmesini bekliyoruz tayinci olduğum için onu tercih ettim, pek pahalı birşey bakmadım. Uzun süre de idare eder o dolap