Adyokisimsiz Çocuğum ve 3. Sezeryan… Hamile kalirsam napicam yani n’olacak doktorlar kesin çok riskli almamız gerek diyecek değil mi ? Dogurulmaz çünkü yeni doğum yaptım dikişlerim hâlâ ağrıyor doktorlar tehlikeli demezse asla aldirmayjz zaten ama izin vermezler değil mi doğuma 4. Sezeryana?:(
aslanprenses_ Adyokisimsiz izin vermezler. Daha çok az olmuş sezaryen olalı. Seni tehlikeye atmazlar yani. Ertesi günü hapı filan alsaydın.
Hsrt80 Adyokisimsiz ben 4 sezaryan olucam ikiz hamileliğim 3 sezaryanim var hiç birşey demediler yaninbana
Esracigdem Adyokisimsiz ben hastanede yatarken yanımdaki yeni doğum yapmıştı kucagında da bebegi vardı 11 aylık sorun olmaz bence
gamzecgr Hsrt80 4 sezeryandan sonra yapmak istemiyorlar genelde hastanede denk gelmiştim 5.ye hamileymiş doktor dedi burda yapamayız başka doktor bulun çoğu kişi yapmak istemiyomus
aslanprenses_ Adyokisimsiz 🙄🙄 şansızlık olmuş biraz ya. Zaten ertesi günü hapı için de geç kaldın. Beklemekten başka çaren yok 😢
orkide123p3t AslanKadini kalınıyor anacım 😋 böyle bir durum olsa ben de korkardım çünkü iki gebeliğimde tam yumurtlama günü ilişkiyle oldu