BusraaaBK Kızlar bir kesem gözüktü diğeri belirsiz haftaya belli olur dedi sizce gelişir mi yaşayan bar mı yardımcı olur musunuz ?
Burcu9125 BusraaaBK benim 5.hafta tek kese 6.hafta 2 kese sizin dediğiniz gibi oldu. 9.haftaya kadar bi aksilik oldu doktora gidemedim. 9.hafta gittiğimde diğer kese kaybolmuştu. Şu an sağlıklı bir şekilde tek gebelik olarak ilerliyor 11+5
Tug_34 BusraaaBK 5+4 te 1 kese göründü, 6+4 te iki kese gördük. Birinde kalp atışı var diğerinde de oluşacsk gibi dedi. Sonra diğer keseye de iyice baktı ki orda da kalp atışı var. Şimdi 15 haftalık olduk ❤️
BusraaaBK gamzecgr 5+3 2 kesede gözüktü biri net diğeri böyle belirsiz gibiydi doktor soru işareti diyelim ona dedi
Kahramankentli Benimde bi kese 5 haftalıkken göründü 8 haftalıkken gittiğimde 2.keseyi görmüştük öyle öğrenmiştik ikiz olduğunu ama bilmiyorum 5 haftalıkken kendi hastanemdeki ultrasonda baktırdım o da pek fiti değildi ondan dolayı da görünmemiş olabilir
gamzecgr BusraaaBK gelişebilir o zaman benim de 5 haftalıkken tek kese gözüktü 1 hafta sonra diğer kese şimdi 27 haftaligiz aralarında 5 gün var inşallah sağlıklı ilerler sizin de🙂