minik_kurabiyeee Babykkh benimki şimdiden aşırı hareketli dün gece eşimde elini koydu karnıma bir hareketler yapıyor babasına bir tekmeliyor eşim de diyor ki vallaha yandık bu şimdiden böyleyse doğmuş halini düşünemiyorum diyor😂😂😂😂😂
Babykkh minik_kurabiyeee Maşallah sizinki bıcırık olcak anlaşılan benim ki pek nazlı cinsiyetide geç gösterdi , hareketleride geç belli oldu ,karnım da aynı şekilde geç çıktı ama şimdi Maşallahı var 😅😅
minik_kurabiyeee Babykkh aynen vallaha yok benimkide cinsiyette aşırı nazlandi ama hareketini 15 . Haftadan itibaren hissediyorum karnım da yeni yeni hamile gibi görünmeye başladı o da çok değil 😂
Babykkh minik_kurabiyeee doğrudur canım şaka bir yana yaşamayan bilemez tabiki Rabbim kolaylık versin hem senin hem bebeğin için bu süreci hem sağlıklı hem mutlu bir şekilde devam ettirirsiniz inşallah
Babykkh minik_kurabiyeee bebeğin sağlığıyla ilgili birşey olmasın da sende bunun sadece bir süreç olduğunu biteceğini bebeğinle güzel günler yaşayacağıni düşünürek kendini motive edersen sürekli yıpranmamis ve daha mutlu hissedersin kendini canım 🌸
minik_kurabiyeee Babykkh evet bebeğimin sağlığına bir şey olmasın da önemli olan o inşallah buda dogumdaki sonra gider öyle düşünmeye çalışıyorum zaten🌺
Babykkh minik_kurabiyeee yapılması gereken testlerini falan aksatma canım doktoruna güveniyorsan istedi testleri olsun ilaçları olsun kullan muhakkak
minik_kurabiyeee Babykkh yok çok güveniyorum doktoruma şuana kadar da bütün testlerimi yaptırdım şeker yüklemesi isteyeceğini sanmıyorum ama isterse de asla yaptırmam zaten bunyemde şeker var düşmesi için insülin kullanıyorum bir tek onu yaptirmam
Babykkh minik_kurabiyeee vücudunda zaten olduğu için istemez bence amaç zaten vücuttaki şekeri öğrenmek diye biliyorum.herssy yolunda gitsin inslallah canım
minik_kurabiyeee Babykkh bende isteyeceğini düşünmüyorum ama isterse de yaptırmam zaten inşallah teşekkür ederim