Babykkh Deterjan şampuan kremler vb şeylerde de indirim gördükçe al canım muhakkak fiyatlar çok artıyor.ama bez ve ıslak mendil stoğu yapma bebeğine iyi gelip gelmeyeceğini test et sonra alırsın ben oyke yapacağım 😊
minik_kurabiyeee Babykkh aa evet aslında deterjan falan hangisini kullandiniz bez Molfix aldım ıslak mendil de sleepy
Babykkh minik_kurabiyeee deterjan üni baby ve siveno aldım.islak mendil uni baby izotonik sulu var yeni doğan onu aldım .bez sllepy bionatural aldim memnun kalırsam onla devam etcem kalmassam bende Molfix pure soft var kahverengi olan paket ona geçiş yapicam bakalım
Babykkh minik_kurabiyeee pisik kremi Bepanthol. Vücut losyonu nemlidirmek için hipp.gogus ucu kremi lansinoh aldım canım
Babykkh minik_kurabiyeee ateş ölçer Nexus aldım hem kulak hem alın hem ortam ısısı ölçüyor biraz pahalı ama uzun ömürlü diye tercih ettim
Babykkh minik_kurabiyeee biberon emzik olayında tutup tutmama olayı olduğu için çok para vermek istemedim mamojo dan set aldım yorumları çok iyiydi .ilerde kullanım durumuna göre daha iyi markaya geçerim diye düşündüm.keci kılı tarak aldım saçları için hem temiz görüntü hem rahatlatıgi için
minik_kurabiyeee Babykkh ben mavisinden aldın molfixsin ama bakalım ya sleepy beze küçük diyolar o yüzden tercih etmedim
minik_kurabiyeee Babykkh evet bende biberon emzik almayı düşünmüyorum şimdilik alırsam 1 tane emzik alırım keçi kılı tarağı özel mi yaptirdiniz yani isim yazılı olanlar var ya yoksa normal mi
Babykkh minik_kurabiyeee bir tane bir numara bir tane iki numara aldım ben küçük olsa bile ilk zamanlar çok kirletiyormus zaten hemen biter bende büyüğüne geçerim diye düşündüm . Molfix de iyi benim de ikinci tercihim o olucak ama araştırmalarım fa onda da en iyisi kahverengi gibi olan paketmis
Babykkh minik_kurabiyeee sandığı kadar masum değil sen yinede bir Araştır canım onu içerik sayflarinda gördüm de hiç tercih etmemek gerek
Babykkh minik_kurabiyeee tek şanssızlıgim o oldu isimli aldım ama indirim dönemin de olduğu için yoğunluktan Trendyol da satıcı iletişiminde problem vardı isimsiz geldi tekrar kargo ile uğraşmamak için de yollamadim
minik_kurabiyeee Babykkh yaa gerçekten mii herkes öve öve bitiremiyor ama eğer zararliysa kullanmam yani
minik_kurabiyeee Babykkh yaaa olsun ya sağlık olsun🥰🥰 dur bakalım bende ne aksilikler olacak merakla bekliyorum 😂
Babykkh Birde şu keçe düzenleyici çantalar var ya ondan al canım kesinlikle gün içinde kullanacaklarini içine koyarsın yanında taşıma ve düzenli olması için çok mantıklı iyiki almışım valla
minik_kurabiyeee Babykkh ay evet onlara da çok kullanışlı diyolar bu dolap için düzenleyici o günlük kullanacağın bez islak mendil için de baya iyi diyolar kanguru falan aldın mı