Babykkh minik_kurabiyeee baktım internetten şimdi harf harf analiz çıktı ama ekstra farklı analiz var mı anlamdım arkadaş yazarsa öğrenmis oluruz bizde
Babykkh Gerçi bu saatten sonra ne olirsa olsun ismi değiştiremem 😂 isimli şeyler yaptırdim onlardan vazgeçemem 🤭😂
minik_kurabiyeee Babykkh yaa siz kaçıncı haftanızdasınız bende yavaş yavaş bir şeyler yaptırmak istiyorum hiç bir şeyi yok daha kızçeminn😂
minik_kurabiyeee Babykkh kapı süsü falan nereden yaptırdınız araştırma icerisindeyim bende veya isimli tulum falan yaptırdınız mı yardımcı olabilir misiniz🥰
Babykkh minik_kurabiyeee ben sadelikten hoşlandığım iicn çok sade bir kapı süsü yaptırdim Trendyoldan resim atabilsem atardım.bas harfi var üzerinde adı yazıyor . satıcının ismi alp ticaret hem uygun hem güzel ben memnun kaldım canım
Babykkh minik_kurabiyeee isimli tulum takımı birde yastık yaptırdım hayatı boyunca hatıra kalsın diye 🥰 Instagram dan atölye rakun sayfasından yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim çok kaliteli ve işçiliği çok iyi nakış olarak işlemeli baskı değil çok kaliteli duruyor.30 35 gün sonra yapılıyor ama haberin olsun canım son zamanlara bırakmamalısin
minik_kurabiyeee Babykkh aaa maşallah sübhanallah bi an önce bende o haftalara gelsemm 🤭 şekerim var 7. Haftadan beri insülin kullanıyorum o yüzden baya zorlanıyorum
minik_kurabiyeee Babykkh mutlu resimden atabiliyorsunuz googleye mutlu resim yazın resim yükle çıkıyor galeriden resim seciyorsun altta kopyala çıkıyor onu kopyalayıp buraya atiyosun 🌺
Babykkh minik_kurabiyeee rabbim kolaylık versin hem hamilelik hem şeker zorlar ama mükafatı çok büyük olur Allah’ın izniyle 🌸
minik_kurabiyeee Babykkh yaa o zaman şimdiden sipariş vereyim ben o zaman😅 hepsini aynı sayfadan yaptırdınız değil mi ücret ne kadar
Babykkh minik_kurabiyeee yastık ve tulum setini aynı yerden yaptırdım (atölye rakun) 750 TL kargo size ait oluyor tulum 350 yastık 400 du sanırım.kapi süsü Trendyol 200 TL alp ticaret oraya resim atmıştım hatta Pembe mor görebilirsin canım
minik_kurabiyeee Babykkh amin cümlemize ne yesem yükseliyor yediklerim kısıtlı zaten çok zorluyorum ama inşallah dediğiniz gibi mükafatı büyük olur 🌺
minik_kurabiyeee Babykkh çok teşekkür ederim başka internetten yaptırıp memnun kaldığınız sayfalar var mi acaba
Babykkh minik_kurabiyeee herşeyimi internetden aldım aslında ama ekstra bu tarz başka birşey yaptırmadim canım .senin merak ettiğin başka bir ürün eşya varsa yardımcı olabilirim araba hariç hersyim tamam benim 🥰
Babykkh Işıklı toplar dükkanı çocuk ve bebek odası harf kapı ve duvar süsü pano isimlik başlığı altında satılıyormus şimdi senin için baktım canım
minik_kurabiyeee Babykkh beşik falan nasıl yaptınız benim boş odam var oda yapmak istiyorum ama fiyatlar aşırı pahalı hastanede yedek verilecek setler falan yani kısacası her bilgiye ihtiyacım var😅
MelteM2cck minik_kurabiyeee tek başına boş gelmesin. Peygamber efendimizin halasının ismi erva. Ben hamileyim Erva ismine karar vermiştik eşimle ve sadece Erva. Cesur yürekli güzel genç anlamına geliyor. İlk kızımın ismi de Hayrunnisa. O da hayırlı kadın demek.