bebegimhayalim Kızlar ben 17 hafta oluyoruz yarın, 62 ile gebe kaldım şuan 68 kiloyum. Cokmu almışım sizler ksc hafta kac kilo aldiniz
bebegimhayalim 0911 hemen hemen kilo alımı aynı gidiyoruz seninle 😂 tabiki önemli olan sağlıklı olmamız bebeğinde bizimde ama insan sonrasını da düşünüyor inşallah son aylar +20 e filan çıkmayız korkuyorum 😂😂
0911 bebegimhayalim benimde en büyük korkum valla diğer iki doğumda 75le doğuma gidiyodum ben bunda şimdiden böyle 😂😂
Nurbusra_ bebegimhayalim 20 haftalık olduk bugün 63 le hamile kaldım 68 kiloyum çok gibi geliyo umarım böyle devam etmez bu kilo alma işi 🙂
bebegimhayalim Nurbusra_ ay inşallah ya bende tedirginim bu konuda ama nasıl bu kadar kilo alıyoruz kısa sürede aklım almıyor yeme düzeni normal olsada kilo oluyo bu
rumeysattnc bebegimhayalim 61 hamile kaldım 25+4 60.3 kiloyum ☺️dengeli besleniyorum bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum
Nurbusra_ rumeysattnc dengeli derken mesela nasıl besleniyorsunuz ben klasik kahvaltı peynir zeytin yumurta yiyorum ekmek haftada bi kaç gün tam buğday yiyorum akşam yemeklerinde çorba salata bi tabak yemek yiyorum 7 den sonra bişey yememeye çalışıyorum ama kilo alıyorum normalde de kilo almaya çok yatkın bi bünyem var
Nurbusra_ bebegimhayalim ben tüp bebekle hamile kaldım tedaviye 57 ile başladım 63 le hamile kaldım asla yemedim zaten moralim bozuktu ama ilaçlar iğneler derken aldım pcos var bence şimdi de bi sabah kahvaltı bi akşam yemeği yiyorum ekmek yemiyorum yine de alıyorum 😒
bebegimhayalim Nurbusra_ bende de pcos var troid ilaci da kullanıyorum sanırım bu yüzden hızlı kilo alıyorum ya, Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
rumeysattnc Nurbusra_ aslında bende aynı besleniyorum ama ben akşam 5.30 6 kadar yemeğim yemiş oluyorum birde ekmek bende az tüketiyorum şu ara akşam yürüyüşüne cıkıyorum bir oğlum var peşinde koşturuyorum☺️☺️
rumeysattnc Nurbusra_ birde ben 61 den 57.3 kdr zayıfladım 18 hafta kadar kilo almadım 18 den sonra başladı şuan 26 haftam giricem 8 haftada 3 kilo oda 1 ayda 1.5 ediyor
Mavimsii_56 bebegimhayalim 51 hamile kaldım 22. Haftamda 56 oldum🤣 ve bana kilo alma karın iç yapın dar dedi🥹