Brn_cnn Kizlar 4cm acilmam var daha da açılması için neler yapayım bu gece kendi gelmezse yarın suni sancı verilecek suniden korkuyorum sanki biraz oğlumu kendi sancisiyla doğurmuştum şimdi kızımı da o şekilde doğurmak istiyorum neler yapmalıyım acilmam sancım artsın diye yardım lütfen ve de dualarınıza talibim🙏🙏
monarosamommy Brn_cnn bacaklarını açıp dizlerini kırınca yere oturur pozisyonunu yapmaya çalış oda açılmaya iyi geliyor birde ev temizliği yere eğilip yerleri silmek çok iyi geliyor burada çok kişi var temizlik yapıp ertesi günü doğuma giden sizde deneyin Allahım bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla kucağınıza alın Rabbim bizede zamanı gelince sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🌸
Brn_cnn Gulhacolak annemler gelecek bu akşamdan evde oğluma bakmak için onlar varken ilişki yapamayacağız ama sıcak suyu deneyeceğim teşekkür ederim🥲
KIME Brn_cnn pilates topu üzerinde minik zıpla, yuvarlak çiz,8 çiz, squat yap. Suni sancı dedikleri oksitosin hormonuymus. Göğüslerini uyarabilirsin ilişkiye girebilirsin bunlar oksitosin arttırıyor
Yunel Brn_cnn sıcak suyla duş al ve bir tabureye otur bacaklarını ayırıp hafif öne eğil eşin yada annen sıcak suyu tam beline gelecek şekilde döksün ve bastırarak güzelce masaj yapsın benim açılmam byle çok hızlanmıştı