sacmalamakizim 12 gün gecikmem varken doktora gittim, ultrason da bir şey göremedi, kan <2 çıktı yani negatif, ilacın bitmesine 2 gün var, hala adet olmadım çıldırmak üzereyim. Bu durumu yaşayan var mı?
gygy1234 sacmalamakizim ilaçtan bi kaç gün sonra olursun bende gebelikte önce kist vardı adet olmuyordum ve tarlusal vermişti doktor hepsi bitikten bi kaç gün sonra oluyordum ve şuan bebeğim 9 aylık doğumdan sonra düzenliydi adetim bu ay olmadım 7 gündür geçiliyor bende patlicak gibiyim gebelik de imkansız eşim yanımda değil 😒
myangelson sacmalamakizim ben bir keresinde ilaç bitti 5 gün sonra adet olmuştum 😅 ilaç bittikten 7 gün muydu 10 gün muydu ne süre içinde olmazsan tekrar doktora gitmen gerekiyor diye biliyorum
damlacgul sacmalamakizim ilaç bitecek sonra bikaç gün içinde olacaksın, adaçayı rezene papatya da iç bir yandan yine sökmezse bir kutu daha kullanabilirsin ama tarlusal kesinlikle söktürür
sacmalamakizim myangelson gygy1234 Öncesinde yine gecikmişti ilaç kullandım, 14. Gün gecikmeyle adet oldum, ilaç bitmemişti daha, 2 ay önce kistim vardı geçti, emzirsem hadi neyse kızımda 26 aylık 😂
myangelson sacmalamakizim ya adet gecikmesine çok şey sebep oluyor stres, mevsimsel değişimler, kist, geç yumurtlama falan 😅
sacmalamakizim damlacgul Regl olamayınca karnım da şişlik oluyor, bir de zayıflama sürecindeyim ekstra inanılmaz zor oluyor.
damlacgul sacmalamakizim ilacı kullanmadan asla regl olmadığımı biliyorum kistten dolayı, o şişliği o kadar iyi biliyorum ki ama biraz sabredin tarlusal işe yarayacaktır
damlacgul Ceren1993 ay allah korumuş keşke başlamadan test yapsaymışsınız, ben bekarken kullanmıştım sorun olmadı o yüzden
Ceren1993 damlacgul test yaptım zaten negatif olunca içtim ama yine olmayınca tekrar test yaptım pozitif oldu
herhangibiri sacmalamakizim daha önce bende yaşadım kanda beta hcg değerim 1 çıkmıştı tarlusal başladım ve reglim on gün gecikmişti sonra bir baktım hamileyim, tarlusal adet söktürücü olmasının yanında bebeğin daha iyi tutunmasına sebep olabiliyormuş. Bence kanda beta baktırmalısın.
herhangibiri damlacgul şüphem yoktu, doktor alttan muayene edip kanda baktıktan sonra ilacı kullanmamı istemişti kafama göre kullanmamıştım.
herhangibiri sacmalamakizim en son ne zaman yaptırdığın önemli, gebelik oluştuysa yeni yeni olabiliyoe, bazen ovulasyon zamanı şaşabiliyor oda etkiliyor adet olmayı.
damlacgul Ceren1993 yani o ay içinde ilişkiye girdiyseniz tarlusal kullanımı çok sıkıntılı, aynı şekilde soğan kürü ve bitki çayları da öyle. Ben gecikmem olunca eskiden bitki çayı içerdim getirsin diye ama evlendikten sonra test yapmış dahi olsam içmedim nolur nolmaz diye, riskli olabiliyor malesef
cokbilmismom Tarlusal bittikten 5 ile 10 gün arasında olursunuz Eğer 10 gün yine olmazsanız doktora tekrar gideceksiniz genelde ilaç bitince 4 günde geliyordu benim bir cok kez kullandım . Bir de baska yöntem Benim yıllardır düzensiz adetim Oluyordu bekarkende evliykende cıvan perçemi sıcak suda 5 dk bekletip içiyordum ve en geç iki güne geliyordu. Tabi bunu hamilelik suphesi varsa kesinlikle yapmayın
sacmalamakizim herhangibiri 1 hafta önce 12 gün gecikmeyle gittim canım 2 çıktı maalesef ilaç bitsin bakalım hayırlısı 🙈
Esracigdem sacmalamakizim benim de ilaç bittikten bir kaç gün sonra olmam gerekiyordu 4 5 gün boyunca olmayınca test yapmıştım pozitif cıkmıstı
sacmalamakizim Esracigdem Deme ya 🙈 arada belim ağrıyor ama az. Beklicem mecbur gelmesini, ama inanırmısın adet olacakmışım gibi hiç his yok sadece akıntı var arada.