_ummu_han Hafta 3 günlükten herkese selamlar 🥰 Var Mı Benle Aynı Olan Konuşup Paylaşabileceği Bişeyleri Olan😊😊
tugbadurmaz34 _ummu_han 8+2 henüz 2. kontrolü bekliyorum yani 11. Haftayı zaman geçmiyor sanki 😰 sizin ne zaman kontrolünüz ayda 1 mi gidiyorsunuz benim gibi yoksa 15 günde 1 mi gel dedi doktorunuz
Boncukk123 _ummu_han merhaba canım 9haftalık olduk hamd olsun 1 ay önceden ancak sıra bulabildim bekledim iki gün sonra kontrole gideceğim daha ilk defa
_ummu_han tugbadurmaz34 Bende 15 günde bir bazen daha erken sizin biraz ilerde ben daha 9. Haftadayım perşembe günü kontrolüm var 😊😊
cokbilmismom Bende 8+3 ekimin 4unde gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi bekliyorum 🙈 sol kasığım ve belimin sol tarafı acayip ağrıyor 😢
_ummu_han cokbilmismom hayırlısı olsun inşallah🙏 benimde oluyordu ama yerleşiyormuş bebiş artık anne karnına ondandır bence o 💗🙏
_ummu_han Boncukk123 evet ya randevu alması bir ölüm . Benden hemen kontrolden çıkınca tekrar diğer randevu için gün almaya çalışıyorum 🙏
tugbadurmaz34 _ummu_han randevular gün içinde o kadar açılıp bitiyor ki inanamazsın resmen oturdum ona odaklandım ertesi güne tüm hastaneler tüm doktorların illaki bir randevusu iptal oluyor sürekli bak e nabızdan o şekilde anlık alıyorum bende
Boncukk123 tugbadurmaz34 canım herseyi denedim İnan ki işimi gücümü bıraktım bununla ilgilendim en son 25 gun kala buldum bekledim 1 ay yarın günü nasib olursa bakalım hastanelere ulasamamamıza cok kızıyorum elden bsey de gelmiyor yeter ki hepımız iyi olalım napalım
tugbadurmaz34 Boncukk123 kesinlikle öyle hastane evimin karşısında ve asla randevu yok ama boş doktor olursa burada randevusuz alıyorlar şehirden şehire değişiyor maalesef istanbulda yaşarken böyle bir durum söz konusu bile değildi
Boncukk123 tugbadurmaz34 ben asla gidip ordan alamadım dört doktor da boş çevirdi canım sukurler olsun 1 ay sonraya ancak buldum
Serendipity16 _ummu_han inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 💞 belirtileriniz var mı bende pek belirti yok ondan hep iyi mi diye düşünüyorum