ulkuerdogann 19.haftaya bugun girdik ikinci gebeliğim hareketleri hissetmiyorum daha hiç hissetmedim normal mi sizce
Livanur22 ulkuerdogann bende bugun 19 hafta oldum 2. Gebeliğim henüz net hissetmedim arada tekme gibi pıt pıt bişeyler oluyor ama haraketmi değilmi anlayamadım net olarak ☺️
Bebisbg34 Aykem 19+3 üm hareket hissetmiyorum bır hafta önce ıkı kere hıssettm daha yok sizce neden ?
Sankus Livanur22 kasiktami.oluyo pıt pıt dediğiniz bendede 15 haftadan beri ara sıra dağ sol.kasikta atiyo sanki
Aykem Bebisbg34 öyle olur bnde 17 de hissettiydim sonra 20 den sonra sürekli doktorum 19 -20 den sonra tam hissedersin dediydş
Sedefkitir12- Bebisbg34 normaldir heralde hergün hissediyorum ara ara tam anlayamıyorum bazen de 2.gebeliğim zaten hani bi 30 haftalık bebek hibi değil yani hareketleri zaten
Sedefkitir12- Bebisbg34 ilk ya canım ondandır ilk gebelikler genelde 20 den sonra hissediliyor benimde öyle olmustu bu ikinci olduğu için erken hissettim
Bebisbg34 Sedefkitir12- ılkte hıssettm bı hafta önce bı ıkı kere üst üste ama bi iki gün bı haftadir ses yok normalmi yani
Sedefkitir12- Bebisbg34 bilemiyorum ki canım ne desem yalan olur için rahat etmiyorsa git bi hastaneye istersen
Aselbade ulkuerdogann bn 12 13. Haftamda hissetmeye başladım suan 17 haftaligim ara ara hissediyorum hatta bugün hiç hissetmedim acaba normal mi ya korkuyorum da
Asel_27 ulkuerdogann bende 19+5im ve bir iki gündür yeni yeni tam hisetmeye başladım daha çok geceler yatağa uzandığmda hisediyorum 🥰