Busakturk Kırıkkale yüksel ihtisas hastanesinde normal doğumu kontrol olduğunuz doktorlar mı yaptırıyor ebeler mi
xbebegimx Busakturk bnde kirikkaledeym ihtisasta bir kere acilden giris yaptm ebeler ilgileniyodu dogum yapanlarla ama sezaryen bilmiyorm cnm, fakulteye giidyorm bnde 37 hafta gircem bi turlu randevu alamiyorm doktoruma ya bu hafta muayene olmam lazimdi
xbebegimx Busakturk evet cemile hocaya gidiyorum randevu almasi zor oluyor oyle olunca tekin hocaya da gidiyorum bakalim dogum nerde olcak :/ tekin hoca normal dogum ddi cemile hoca bu haftadan icin gun vercekti sezaryene ama randevu acmamis siz kime gidiyorsunz
Busakturk xbebegimx bende cemile hocaya gidiyorum mesaj atın hocam randevuyu ne zaman açarsanız diye ona göre hemen o gün sabah 9 da arayın belirtin 37 deyim diye
xbebegimx Busakturk persembe cuma yokmus maalesef haftaya kaldi , siz kac haftaliksiniz belli mi dogum sekli🙂
Busakturk xbebegimx 35+5 teyim suanlık bebek normal pozisyonda ama tabi bisey net belli değil 38 de catı muayenesi dedi