2cat1baby Kızlar selam🫶🏻 30+3 haftalık hamileyim.Bebeğimde boy-kilo olarak gelişimi 2 hafta önde.Dün gece inanılmaz bir baskı hissettim.Sancı değil ama baskı🤝 Bu dönemlerde bunun normal olduğunu doktorumuz söylemişti o yüzden doktora gitme gereği duymadım normal diyerek.Vajinada özellikle baskı ve ağrı hissetmem korkuttu eşimde işi gereği bugün günü birlik şehir dışında olduğu için hemen gidemiyorum hastaneye ancak akşam gidebilirim.Afedersiniz tuvaletimi yapıyorum ama sanki hiç idrarımı yapmamışım gibi hissediyorum baskı sebebiyle.Ikınsam çıkacak gibi hissettim dün sanki yeri daralmışta zorlanıyormuş gibi.Bu durumu yaşayanlar var mı? Siz bu süreçte neler yaptınız? Baskıdan sonra açılma mı var acaba diye korktum ama evde anlayabilir miyiz bunu merak ettim
Melike_sevgi 2cat1baby 40+6 yız inanın resmen bebeğin kafasını bacaklarımın arasında hissediyorum o derece bugün gittim 0 açıklık yani o baskı ve batma yanma fazlasıyla bende var ama açıklık yok rahim ağzı vajinadan baya ilerde biri elini sokmadan anlayamaz siz kendiniz anlayamazsınız
Sevde96 2cat1baby Tam olarak 30+4 te aynı şeyi yaşadım, bebek kanala girse hissedilir mi diye sormuştum burda🤭 Korkmayın gayet normal, bebek büyüdükçe baskı da artıyor😬 Açılmanız olsa nişan, su, sancı gibi başka belirti de olur
2cat1baby Melike_sevgi Yok benim o kadar değil🥹 Sizede kolay ve sağlıklı doğumlar nasip olur inşallah