koomikbiranne0507 NonameNo benim bat 21 ben pazartesi yaptım negatif çıktı ne gölge ne bişey dün akşam kuzenim tekrar yaptırdı silk çıktı htta o göremedi o çizgiyi bugün gene yaptım dahada belirgin oldu çizgi beta değeri gün geçtikçe artıyor bence akşam yapın htta kesin olsun öbürgün yapın
NonameNo Rabiakltk5 ondan var elimde Bat 26 benim Gösterrmiki yarın yapsam Adetten ne kadar öncesini gösterdiğini bilmediğim için duruyor öyle🤷♀️😍
koomikbiranne0507 Meryemim_ adetime 5 gün kala negatif 3 gün kala çok çok silik 2 gün kala böyle pembeleşmeye başladı çok silik olanı kuzenim görememişti hatta bende yok diyip fotosunu çekip attım sonra anket yaptım çoğnluk var diyince testi tekrar yaptım ve çıktı değilse şuan bende varlığından haberim olmıcaktı
Nurasl1 Bende bekliyorum sabırsızlıkla 26-27 kasik ağrısı ve bel ağrısı var sol kasıkta agirlkk hissin var bişi varmış hiç olmazdi adetimde olacağım gün belirtim olur hemen adet olurdum ama bu belirtiler değişik geliyor bana normalmi
Basakug koomikbiranne0507 adete 5 gün kala yaptığınız test erken gebelik testi miydi normal test miydi hayırlı olsun bu arada 😊
koomikbiranne0507 Basakug teşekkür ederim evet erken gebelik testi ben zaten hiç normal test almadım erken gebelik testleri daha hassas
ldmzki Rabiakltk5 benim bat 26 fakat ovulasyon testine göre 5 gün önce yumurtam çatladı Yapmak için çok erken
NonameNo Bat 26 Adet sancım başlıyo bile benim Test yaptım silik cizgiyi gec kuruma cizgisi bile yok En azından bakardım cift cizgi nasıl duruyo Tertemiz mübarek🤦♀️ Bu ay da olmadı Yoruldum artık🥺
NonameNo Rabiakltk5 aaa cvp yazmısım Göndere basmamısım🤦♀️ Evet silik cizgi oluyo ama o kuruma ciZgisi galiba Bi önemi yok 🤦♀️