Kr6543 Rabiakltk5 ben ovülasyon testi kullandım 12 Ekim yumurtlama 13 Ekim çatlama gördüm bu iki günü değerlendirdim aslında 14ünü de değerlendirecektim fakat misafirler vardı müsait değildik şimdi de ayın 26sını bekliyorum ☺️
Rabiakltk5 Kr6543 benimde 12 yumurtlama biz 8 10 13 tarihlerini değerlendirdik eşimde varikosel var diye 2 günde bir ilişkiye girdik
koomikbiranne0507 Rabiakltk5 henüz erken benim 21 bat benim negatif çıktı adetimi bekliyorum kimisi erken yaptığımı söyledi adetinizi bekleyin kendinizi üzmeyin
simgennur0 koomikbiranne0507 belirtin var mı acaba ve nelerdir ben galiba hasta olucam kasık ağrım başladı
Bsss Benim bat 23 test yaptım dün negatifti bugün tekrar yapacağım yine negatif olursa artık günümün geçmesini bekleyeceğim
241223 Basakug benimde bat 24 bende 20 sinde yapmayi düşünüyorum ama acaba erken mi çünkü 9unda yumurtlama gördüm
Basakug 241223 canım ben de çok bilmiyorum aslında sadece erken gebe testleri bat tan 6 gün önceye kadar sonuç veriyormuş ona güvenerek 20 sinde yapayım dedim 23 ünde de kan veririm net bi sonuç alırım diye düşünüyorum
Ftm_75 241223 canım yumurtlamadan 11 gun sonra eğer varsa pozitif veriyor korkma erken gebelik testleri bende 10 ekimde yumurtlama gördüm ya 21 yada 20 test yapicam
Aysem2 Rabiakltk5 canım benimde bu ayın sonu bat bugün sağlık ocağına gidip hormon için kan verdim gitmişken betama da baktırdım yarın çıkacak dua edin inş pozitif çıkar hepinize şans getiririm 🥰
Aysem2 Rabiakltk5 canım bugün çıktı ne yazıkki negatif ama henüz adet tarihine var ben zaten öyle meraktan yapmıştım neyse inşallah ay sonu hepimiz güzel haberler alırı😢
koomikbiranne0507 simgennur0 kasık batması var ay bide ben bidaha test yaptım dün akşam gölge gibi 2. Çizgi çıktı
NonameNo Rabiakltk5 sabah yaptım ama bişe anlamadım ben🤷♀️ Kuruma cüzgisi mi nedir anlamadım bile Yarın yine yaparım artık🥺