Esra-135 Kızlar reglime 8 gün ver bat 25 Ekim dün kan verdim 0,2 çıkmış çok umutluydum üzüldüm . İlk ilişkinin üstünden 17 gün geçti ikinci ilişkinin üstünden 10 gün geçti . Sizce ne düşünmeliyim ? Bat 25 Ekim … İlk İlişki 30 Eylül … İkinci İlişki 7 Ekim …
tugcesakzci Esra-135 25 ekimi bekleyin regliniz gecikirse kan testi verin ancak o şekilde netleştirebilirsiniz. Ovülasyon takibi yaptınız mı?
likesah Esra-135 reglinize daha cok varmis uzulmek icin erken gecikmeyi bekleyip oyle test yaptirirsaniz daha saglikli olur. Iliski tarihi onemli degil yumurtlama tarihiniz onemli yumurtlama tarihinde iliski olduysa yumurtlama tarihinden yaklasik 2 hafta sonra test yapildiginda da gebelik varsa genellikle cikiyor kanda.
Esra-135 tugcesakzci Yumurtlamam 5 Ekim olarak gösteriyordu telefona yüklediğim programda yani yumurtlamadan 4 gün önce ve 2 gün sonra ilişki oldu gebelik oluşmuş mudur bilmiyorum .
Esra-135 likesah Yumurtlama tarhim 5 Ekim görünüyordu. Yumurtlamadan 4 gün önce ve 2 gün sonra ilişki oldu . Yumurtlamadan 15 gün sonrası 25 ' i ne geliyor yani regl tarihime denk geliyor .
tugcesakzci Esra-135 uygulamalarda tahmini yumurtlama tarihini gösterir genellikle doğru tarihleri vermez her insanda yumurtlama aynı olmuyo. Sonucu negatif görürseniz bence ovülasyon testlerinden alıp onunla yumurtlama takibi yapın
likesah Esra-135 yumurtlamanizi ovulasyon testleriyle takip etseniz daha iyi aslinda. Tahmini yumurtlama tarihiniz 5 ekimse beklenen regl tarihiniz de tahmini olarak 19-20 ekim oluyor zaten arada 5 gun var 5 gun hamilelik olusumu ve betanin yukselmesi icin uzun bir sure o yuzden hemen uzulmeyin bir de herkes reglden 2 hafta once yumurtlamiyor degisiyor tarihler. Karalar baglamadan once regl olmayi bekleyin derim