Minimalite prensinannesi2024 hergün bir yeri yapınca inanın çok daha kolay oluyor ben annemler gelecekti en azından şöyle bi evin havası değişsin diye hergün bir yeri yaptım çok kolay oldu
Esmaa_Nur prensinannesi2024 benm ilk hamileliğim biraz tecrübesizim o yüzden bu kadr geç kaldım sanırım. Aslında annem vaktinde başladın dedi de bilemiyorum artık bakalım inşallah temizlik bitmeden bebiş gelmez🥲🤭 sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🤲🏻💙
prensinannesi2024 Esmaa_Nur ilkinde öyleydim ben bide ilkinde evime çıkmadım kaynanam da kaldım kırk gün evime çıkarken akşam geldim temizledim kayinvaldem baktı bebise ilk defa evime çıkacam
Sdagnckscu gudmorningbeya Ben hem mutfak dolabı hem kendi gardrobum hem banyo dolapları hepsinin içini temizledim 😬
gudmorningbeya Sdagnckscu ben onları yakın zamanda yapmıştım 🤭 herkes doğum temizliğini bir abartıyor bende diyorum napıyor bu insanlar bu kadar kendimi eksik hissediyorum 😂
Fey prensinannesi2024 33. Haftada başladım. Şimdi 35 olacam ev işi çok pis yaaa aman tekrar bir üstünden geçmem lazım bir halılar gelsin de
prensinannesi2024 Fey yıkanan halilarimi severken siler supururum ankara aşırı soğuk bugün daha soğuktu
prensinannesi2024 happyson benim ilk oğlumda gece bir anda suyum gelmesiyle gitmiştim agrım sancım vardı hiç bişey yoktu herşeyimi erkenden yaptım
Fey prensinannesi2024 İstanbul’da öyle ben halıları verdim soğudu😫 evde üşüyoruz eşimde neden daha önce vermedin dedi. Yaw doğuma temiz olsun diye sorulur mu bu🤣
prensinannesi2024 happyson ilk hamileligim de 36 + kaçtı bilmiyorum 36 haftayken geldi gece bi uyandım kendime vurdum kızım isiyonmu diye aya kalkıyom gidiyor 😂oturuyom gidiyor 😂 ne yapacağımı bilemedim tecrübem yoktu
happyson prensinannesi2024 Sağlıkla gelsin de bende bir anda doğurmak istiyorum 2. Yi yaaa çok zorlanıyorum. Suyu gelip doğumu başlayanlara özeniyorum 😂
Merve1616 prensinannesi2024 Ben her hafta kendim yapıyorum temizliği 35.haftada sağolsun annem geldi perdeler mutfak dolapları,cam silme gibi işleri hallettik.Onun öncesinde halılarımi kayinvalidemler yikamislardi.37.haftada doğuma gittim🌸
prensinannesi2024 Fey demi doğuma temiz olsun ben anlamiyon bu temizliği yapmasak olmuyor mu ki acaba 😂😂