Zeynep966 Kızlar nasıl telafi edicem ben 2 saatte bir alarm kurarım şimdi uyumuş kalmışım saati kapatmışım bebeğim zaten uyanmaz pek
Semabkr Zeynep966 olabilir canım sarılık sıkıntısi yoksa korkmana gerek yok. Zaten açıksa uyanır aglar. Olabilir bunun için üzülmene gerek yok 🤗
Mothertea Zeynep966 acıkırsa uyanır ki zaten benim oğlum daha fazla uyuyordu sarılık riski geçtikten sonra doktor karışma dedi öyle de kendine düzen oturttu
Melike_4949 Zeynep966 sarılık yoksa korkmanıza gerek yok insanlık hali olabilir Rabb’im korusun inşallah minnoşu yanınizda anneniz kızkardeşiniz biri olsa iyi olurdu sizi uyandırirlardi
Birannis Canım bence bu kadar korkmana gerek yok şimdi emzirdiysen doymustur zaten insanlık hali yani her anımız bir değil ki
Zeynep966 Semabkr çok takıyorum kafaya 13 günlük sarılık yok ama 2-3 günlükken rengi sarardı doktor dikkat edin sarılık olma riski yüksek bi bebek dedi
Zeynep966 Mothertea ama doktor 2 satte bir mutlaka emzir dedi canım benim bebeğimi bıraksan sabaha kadar uyur acıkınca ağladığını hiç görmedim
Zeynep966 Melike_4949 eşim var oda gündüz ilgilenir gece bende canım annem de 3 günlükken bıraktı gitti kuzenimin düğünü var diye🙄 kendim uyanmak zorundayım maalesef
Birannis Zeynep966 olsun 1 kereden bisey olmaz bundan sonra daha dikkatli davranirsiniz üzmeyin kendinizi
Mikoosu Zeynep966 canım o sarılıktan dolayı uyuyor benim bebeğimde öyleydi 1 kereden bir sey olmaz hatt 2 saate kalmadan besle sık sık sarılığı daha çabuk geçer
Zeynep966 Melike_4949 demekki daha önemliymiş hamilelikten 40 gün önce geldi 20 25 gününü de teyzeme gitti hasta diye ona baktı
Azra41 Zeynep966 2 saatt diye bir kavram yokki. Gün içinde sık sık emzirin . Akşam uykusuna yattıktan sonra 2 saatte 1 emzirin. Ben akşam uykusuna yattıktan sonra hep 3 saatte 1 emzirdim hic bir sıkıntı yaşamadım.
Minikperi Zeynep966 abartmayın lütfen hiçbi şey olmaz o da ağlamamış ya uyumuş sonuçta. Herkesin başına geliyor merak etmeyin.