BurcuzcanAkgn Ayakta yarım saat kalayım sanki gün boyu topuklu ayakkabıyla durmuşum gibi acıyor Benim gibi olan var mı acaba yoksa bana has birşey mi
Pinar38 BurcuzcanAkgn evet bende öyle oluyorum ya özellikle topuk bölgesi sanki çok yürümüş gibi ağrıyor
Dk16 BurcuzcanAkgn benim Sabah ilk kalktığımda oluyor bir de uzun süre oturduysam ayağa kalkarken topuklarımda sanki Demir çivi varmış gibi acıyor ama yürüdükçe etkisi azalıyor
kardeleng BurcuzcanAkgn hamilelikte topuk dikeni çok rastlanırmış doktorunuza danışabilirsiniz ya da sağlık ocağında da baktırabilirsiniz.
Baklava BurcuzcanAkgn benim sabah kalktigimdan beri var.oncesinde olmamisti.belki yorgunluktandir diyorum 🤔
BurcuzcanAkgn Pinar38 kardeleng Baklava Kilo alımından mı acaba diyorum kaç kilo aldınız benim 20 kiloyu geçti çok fazla da ödemim oldu ayaklarım2 numara kadar Şişti ondan mıdır acaba doktora da sormak gerek öyle topuk dikeni vs olabilir tabii çünkü genel olarak böyle bir şikayet herkeste YÖK
BurcuzcanAkgn Dk16 o da var bende ama bu ayakta durunca mesela avm gezerken yarım saatte dayanılmayacak duruma geliyor