Seymamurduk pnr01 düzenli sancılar en fazla kaç defa ve kaça kadar cıktı mesela ? Bunlar önemli. Benim ilk hamileliğimde 38. Haftamda su nişan gelmedi nst de sancı cıktı acılmam 5 cm di hemen yatıs yaptı doğurdum. İkincide aynı şekilde şuan 38+0 bugun tuşe yapıldı 1 cm acılma ve düzenli sancım var yarın için gel açılma 3-4 olduysa yatısını yaparız dedi mesela. Her doktor farklı işinde iyiyse bence güven. Çatın uygundur doğurabileceğini biliyordur o yüxden yatış demiştir belki de.
Seymamurduk pnr01 tabii yazar sizde ekrandan takip edebilirsiniz. Sağda kırmızı renk olan bebeğin kalp atısı solda yeşil renk olan da sizin sancınızdır kalp atısı 140 civarıdr genelde ordsn anlayabilirsinizZ. Kağıdınızda da altta ki cizgilier sancı üstte ki cizgiler de kalp atısıdır yanında yazan rakama bakarak kaca kdar yükseldiğini anlayabilirsiniz.
pnr01 Seymamurduk bugün hemşireden öğrendim beni doğuma alacaği gün 50 60 arasiymiş 2 gün sonra tekrar girdim 20 30 arasi çikti iyikide o gün doğumu kabul etmedim bebeğim ne kadar karnimda kalirsa onun için o kadar iyi
Amargi_nes Hatunnn bence suni sancı verip son careyide sezeryan kabul edecek dr. Bazen dr lara hiç güvenmiyorum. Çoğu para için herşeyi yapar. Başka bi dr daha görün aynısını derse dr un dediğini mecbur kabul edicen canm