Firstmomfirstchild aybukelii1 bende 24 haftalik hamileyim ama cok kalin almak istemiyorum. Rahat yumusak bir kumasi olsun 😊 bakalim artik coguseyimix hazir ama kendimi düsünmedim hic hep bebisin ihtiyaclarini giderdim. Artik sira anasinda 🥰🥰
Cerena_87 Firstmomfirstchild LCW dan aldım bi gecelik bi pijama takımı bide sabahlık ince aldım kasım sonu dogum hepsinide wakikiden aldım hastane ısıcak olur diye
AleynaResul Firstmomfirstchild daima alışveriş yaptığım çamaşırcım var 500 e mi ne aldım beli ayarlanabilir çok rahat bi takım internette çok pahalı bildiğiniz yerlere yönlenin bence
Olqa40 Hepsiburadadan iki gün önce aldığım lohusa takımım geldi kalitesi çok iyi ve güzel. Sizede tavsiye ederim. Satıcı : Bylohusa ürün: Mecit Pijama 5571 Ekru Dört Parça Pijama, Gecelik, Sabahlık Lohusa Seti. Fiyat 1700
Esmaa_Nur Firstmomfirstchild ben trendyoldan aldım kumaşı kalitesi falan çok güzel çok memnun kaldım 1 ay sonra giymek nasip olcak inşallah 🥰 2 takım şeklinde elbise ve sabahlık şeklinde tesettürlü olduğum için öyle bi model seçmiştim fiyatı da şuanki duruma göre uygundu
Ftssx Cvznrrr kesinlikle çiçek sepetinden hiç bir ürün almayın 2 kere alışveriş yaptım rezillik resmen yaptığın yorumları bile siliyorlar
Sacteli Firstmomfirstchild LCW veya pentiden alabilirsin. Hastanede gözün pek görmüyor ne giydiğini açıkçası :) bebeğim nasıl emzireyim vs ile geçiyor :) çok takılma
evrmmrv Önü düğmeli siyah pijama takımı aldım Trendyoldan birde önü düğmeli elbise tarzı gecelik aldım ikiside uygun fiyatlıydi hep kullanabilir şeyler tercih ettim. Lohusa takımi bana saçma geliyor bilmem kaç bin lira vermek kullanıssiz parçalara. Sabahlık diye de kalın polar sabahlık aldım bağlanabilir hep giyebilecegim.
Yhanne Firstmomfirstchild ben lolly_babies_ adlı instagram sayfasından aldım tesettür lohusa takımı olarak, anne bebek kombini yaparak aldım, dokusu kokusu kumaşı rengi harika tavsiye ederim
alitalia H&Mden saten iki tane pijama takımı ve uzun saten siyah sabahlık aldım ikisinin üstüne de uyuyor. Çokta şık. Lohusa takımı değil bu arada normal pijama takımı. Fotoğraf çekimi için de elbise sabahlık başörtü sipariş verdim henüz gelmedi ama oğlumda da çekim yapmıştım o tarz şimdi de yapmak istiyorum resimler çok güzel çıkıyor 🌸 çok uygun fiyatlı değil bütçe ayırmıştım zaten. Evde giydiğim normal pijamalarımda baya esnek onları da kullanıyorum hala ve doğumdan sonrada kullanabilirim. Hamile giyim çok az aldım tesettürlü olduğum için pekte ihtiyacım olmadı. Dantelli lohusa pijamaları çok sıkıcı geliyor bana o yüzden h bakmadım bile
Mervekosar94 Pentide bugüne özel pijamalarda 1 alana 1 bedava var belki bakmak istersiniz uyguna geliyor
Tobiko 2 takım aldım ikiside suwenden kumaşı modeli çok kaliteli ben memnun kaldım. Fiyatları bir tık yüksek ama 1 takımı yaza girerken kışlık indirimden 270 e aldım. Diğerini de geçen ayki indirimden aldım lohusa takımı diye geçiyor sabahlikli 600 lira. Tavsiye ederim. 2 tane de geceliğim var biri anneannemden kalma diğeri annem benim lohusaligimda giymiş. Taş gibi ikiside lekesiz duruyor. 4 takım fazla bile 🙏