Haticeanneeeee Oksapar iğneye kaçıncı haftada başladınız ilk öğrendiğiniz günden itibaren başlayanlar var mı hapla ikisine
Bebegimsu350 Haticeanneeeee canım ben doktor gebeligimi öğrenir öğrenmez sabah coraspin akşam oksapar halinde basladik 06lik benim
Smy17 Haticeanneeeee hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü oksapara başladım coraspini daha gebe kalmadan önce kullanıyordum hala ikisini de kullanıyorum.
Bebegimsu350 Haticeanneeeee 6 haftalikti öğrendiğimde, beta değerimi blmyom baktirnadim hiç kan şuan 13 haftalim sizin
pamugumm_ Kızlar bende hem hap heö iğne kullanıyorum hangisini önce hangisini sonra kullanacağım bilmiyorum ya
Smy17 pamugumm_ birini sabah birini gece yatarken kullanabilirsin ya da gün içinde önemli olan ikisini de almış olmak.
Zelihaa1409 Haticeanneeeee İki üç haftalıkken falan öğrendim adete 8 gün vardı anında başladık.30 haftadaym.37 de planlı sezeryanim var 32 de corasprni bırakıyoruz iğne doğuma kadar.
Ponduk Haticeanneeeee ogrendigim gun basladim 33+4 teyiz hala kullaniyorum 32. Hadtafa corasprin biraktim igne devam