MasalAlparslanMom Selmaa-00 kuru dut,incir 🤗petibor bisküvi, kayısı meyve suyu. Birde kaliteli bir tahin helvası ( marketteki kapalı paketler güzel.olmuyo )
ipekmom_ Selmaa-00 kendimiz kayısı hoşafı yaptık, kremalı bisküviler, rezene çayı, malt içecek, bestlak damla, helva ben evde yedim ama abdurrahman tatlıcı markası öneririm herşeyi mükemmel heleki çikolata ve helvasıı 😋
Selmaa-00 MasalAlparslanMom Helva çokta severim🤭 sabah sabah canım çekti. Petibör bisküviyi ilk defa duydum Teşekkür ederiiim😊🌸 kayısı hoşafı yapayım evde,şekersiz yapın diyorlar öyle mi olmalı?
MasalAlparslanMom Selmaa-00 eşim Kastamonulu helvayı sürekli dernekten taze alırdı,özellikle gece yatmadan once yediğimde koyu koyu sütüm gelirdi 😇 kayısı vaktide geçti bulsanız sıfır şeker tüketilecek kadar tatlı olmaz, biraz şeker katabilirsiniz.
Selmaa-00 ipekmom_ Abdurrahman tatlıcısı evet bilirim hastahane çantama bunları atayım o zaman😊🌸 teşekkür ederiiim..Süt çayları diyorlar o bestlak dediğiniz o mu oluyor acaba😊
Selmaa-00 MasalAlparslanMom Maşallah siz tam helvanın iyisini yiyormuşsunuz😊 Yani planlı doğum olursa(sezeryan) hoşaf yapabilirim ama normal doğumda sanırım hoşaf işi yalan olur😃 her an bulunduramayabilirim hoşafı
MasalAlparslanMom Selmaa-00 kuru kayisidan da yapılıyo ama biz anneme sürekli kullanıyoruz daha çok kabız olmaması için ağır ilaçlar kullaniyo. Taze kayısı kadar işlevi olmadığını o yöndeki kullanimda benimsedik, süt için benim kuru kayısıyı kendimde deneyimledigim hemen anlık küp küp doğrayıp üzerine sıcak su ekler yumuşayınca yerdim,emziren anne çaylarıyla da desteklerdim. Ama bu aşamaya evde bebekle tek kaldığımda geçmiştim işe nekadar yaramıştı hatırlamıyorum.
Selmaa-00 MasalAlparslanMom Kayısıyı deneyimlemişsiniz tazesi daha mantıklı o zaman..annenizede geçmiş olsun ağır ilaçlar kullanıyor dediniz,Allah şifa versin🙏 Anlıyorum teşekkür ederim yardımcı oldunuz fikirlerinizle😊🌸 İnşallah sütüm olurda bende desteklerim bu şekilde bunlarla
Selmaa-00 Haticelisa İceriği baya güzel ürünlerle dolu 😊 Bunu da not alıyorum hemen teşekkür ederim🤗🌸