Aybarssmom_ Kızlar 27 haftalık hamileyim bebeğim şuan makat gelişli doktorum ilerleyen zamanda pozisyonunu değiştireceğini söyledi ama eğer değiştirmezse zorunlu sezeryana mı alınırım?
Melonicka Aybarssmom_ pozisyonunu değiştirir daha Cook erken. Benim kız 35.haftada döndü mesela. Bunları düşünmek için gerçekten çok erken :))🌸
Mlsfcr Aybarssmom_ benim hep makat gelişti dönmedi spinal sezeryan oldum ilk gebeliğim bebeğim bir haftalık 🥰
Ankara-58 Aybarssmom_ bende şuan 27 haftalik gebeyim 22 ve 25 hafta makat gelişi 25 gittim baş geliş dedim ama şuan Cook Cook erken dedi doktorum günlük lac yer değiştirir dedi bizim için önemli olan son iki hafta dedi stres yapmayın yeri zaten çok geniş hareketlerj degisiyo
Ankara-58 Mlsfcr evet donmeyede bilir yafa baş geliş olur son anda makat olur hersek Nasib Kısmet işi
glsmogrtmn Mlsfcr sezaryen sonrası nasılsınız nasıl geçti sekiz gün sonra benim de sezaryen var makat gelisten dolayı biraz bilgi verseniz kendinizden ☺️🙏🏻
Elitopatra25 Aybarssmom_ değişir canım o sen şimdiden düşünme donermi donmezmi diye stres etme bende 34.hafatda gittim makat gelişliydi 37.haftada gittim baş gelişliydi döner Allah’ın izni ile stres yapma🫶🌸
glsmogrtmn Aybarssmom_ biz bugün 37+5 günlüğüz benim kız hala makat geliş :) bu saatten sonra degisemeyecegi için sekiz gün sonra sezaryen yapacak doktorum. Ama sizin için daha zaman çok :)
glsmogrtmn Aybarssmom_ zaten 30lu haftalarda makat geliste kafasının kaburganin altında olduğunu kendin biliyorsun benimki şu an bile öyle 37+5 ben kafayı ezberledim artık doktora giderken dönmediğini bilerek gidiyordum:)